به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،در این دیدار حجت الاسلام حمید نیکزد با تشریح و معرفی ماموریت های ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت؛ستاد همکاریها پس از حدود دودهه فعالیت اثر گذار، منشا خدمات فرهنگی و مذهبی قابل قبولی در دستگاه تعلیم و تربیت شده و این ستاد با محوریت مدیرحوزه های علمیه و وزیر آموزش و پرورش به عنوان رؤسای عالی ،معاونت ها و مراکز، هر دو مجموعه را برای راهبری و کمک به اجرای برنامه های مصوب، موظف نموده اند.
وی افزود؛ کمک به توانمند سازی روحانیون مرتبط با آموزش و پرورش ،برگزاری کارگاه های توانمند سازی معلمان و روحانیون برای پاسخ گویی به نیاز های متفاوت دانش آموزان،برگزاری گردهم آیی ها و .. از برنامه های ستاد همکاریها جهت تقویت حضور روحانیت در آموزش و پرورش است.
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش بیان داشت ؛ همه تلاش خودرا جهت تسهیل ورود روحانیون وتوسعه استقرار روحانی در مدارس جهت تداوم تبلیغ دانش آموزی ، ادامه طرح تبلیغی امین، ایجاد مدارس خاص بومی به تناسب شرایط فرهنگی و مذهبی مناطق و توسعه مدارس علوم ومعارف اسلامی به کار خواهیم بست.
وی ایجاد پیوند مدرسه و مسجد را از طرح های راهبردی این ستاد و معاونت فرهنگی و پرورشی وزرات آموزش و پرورش دانست و بیان داشت؛ با ترکیبی که اعضای کمیته های همکاری در صف و ستاد دارد، تقریبا همه ادارات مرتبط با فرهنگ و دین اعم از مدیران ارشد حوزه و آموزش و پرورش تا نمایندگان ولی فقیه در استانها ،مدیران استانی حوزه های علمیه برادران و خواهران ، سازمان تبلیغات اسلامی،ادارات کل آموزش و پرورش و... همه دست به دست هم داده است تا فصل جدیدی از همکاریهای اثر گذار این دو نهاد کلان کشوری برای تربیت دینی رقم بخورد.
حجت الاسلام نیکزاد،ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش را یکی از سنگرهای موثر برای مقابله با دشمن در جنگ نرم دانست و خاطرنشان ساخت؛ این ستاد بستر خوبی را برای جریان تبلیغی موثر در حوزه دین و تربیت دینی فراهم کرده و امیدواریم در دور جدید با فراهم ساختن زمینه حضور روحانیت بیش از گذشته در مبارزه با جنگ نرم دشمن موفق شویم.
وی خاطر نشان ساخت؛ نقش مرکزارتباطات دولت با حوزه و روحانیت برای تقویت ستاد همکاریها موثر می باشد و امید واریم با توجه به ارتباط خوب این مرکز ابا ارکان حوزه علمیه و نیز دولت، بتواینم برنامه های تدوین و تصویب شده در قالب برنامه پنج ساله همکاریها را با همکاری و پشتیبانی این مرکز بیش از گذشته عملیاتی و محقق کنیم.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسمی با مهم توصیف کردن ارتباط آموزش و پورش با حوزه های علمیه گفت؛روح تعلیم و تربیت اقتضای ورود حوزه علمیه به ان را دارد و اساسا یکی از رسالتهای مهم روحانیت تبلیغ آموزه های دینی برای مربیان و متربیان است.
وی بابیان این که ظرفیت حوزه علمیه به گونه ای است که می تواند در همه سطوح آموزش و پرورش از صف تا ستاد مثمر ثمر باشد افزود؛ کارهای فاخر تعلیم و تربیتی از سوی مراجع عظام تقلید و موسسات وابسته به بیوت انجام شده که هرکدام می تواند منشا تحولاتی در عرصه همکاریها باشد.
عضو خبرگان رهبری حضور هوشمندانه و از سر خیر خواهی حوزه علمیه را منشا برکات فراوان تعلیم و تربیتی دانست و بیان داشت؛ ستاد همکاریها در برنامه ریزی های خود می تواند به این حضور غنای فکری بصیرتی و علمی ببخشد.