Print
Zoom In
Zoom Out

در طول سال تحصیلی آینده؛

۳۰۰ هزار دانش آموز قمی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف می‌شوند

شناسه مطلب: 13552
زمان انتشار: چهارشنبه 26 مرداد 1401 ساعت 13:08

رئیس اداره موزه فاطمی از برگزاری نشست هماهنگی برای بازدید ۳۰۰ هزار دانش آموز استان قم از بارگاه نورانی حضرت معصومه سلام الله علیها و موزه فاطمی در طول سال تحصیلی پیش‌رو خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست هم اندیشی معاونان پرورشی آموزش و پرورش استان قم با مسئولان ادارات فرهنگی هنری آستان مقدس فاطمی در موزه فاطمی برگزار شد.

حجت الاسلام محمدباقر مشکاتی اظهار کرد: این نشست با هدف عملیاتی کردن طرح بازدید ۳۰۰ هزار دانش آموز استان قم در مقاطع مختلف تحصیلی دخترانه و پسرانه از بارگاه نورانی حضرت معصومه سلام الله علیها و موزه فاطمی برگزار شد که در طول سال تحصیلی آینده اجرایی خواهد شد.

وی افزود: در قالب این طرح، دانش آموزان با معارف قرآن و عترت و شخصیت حضرت معصومه سلام الله علیها آشنا می شوند و در یک تور حرم گردی و بازدید از موزه فاطمی همراه با روایتگری از معماری، تاریخ و هنر این بارگاه نورانی اطلاع پیدا می کنند.

رئیس اداره موزه فاطمی گفت: در این طرح ابتدا تور حرم‌گردی پیش‌بینی شده و پس از آن دانش آموزان دختر به امور فرهنگی خواهران راهنمایی می شوند و از برنامه های فرهنگی بانوان استفاده می کنند و دانش آموزان پسر به مرکز نوجوانان فاطمی راهنمایی و از برنامه های فرهنگی متناسب با خود بهره مند می شوند.

وی ادامه داد: این برنامه در گذشته نیز به صورت پراکنده اجرا می شد ولی از شروع سال تحصیلی آینده به شکل منظم و جامع با همکاری معاونت پرورشی آموزش و پرورش اجرایی خواهد شد.

مشکاتی افزود: از دیگر مصوبات این نشست اولویت قرار دادن دانش آموزان مناطق محروم، زیارت اولی ها و دانش آموزان اتباع غیر ایرانی برای حضور در حرم مطهر بود و مصوب شد که برای پیگیری مستمر مصوبات، بازخورد گیری و آسیب شناسی در طول اجرا و همچنین مشارکت ارگان ها و نهادهایی که می توانند به این طرح بپیوندند دبیرخانه مجازی دائمی بین حرم و آموزش و پرورش ایجاد شود.

وی اضافه کرد: قبل از اجرای این طرح برای دانش آموزان قرار شد که این طرح در مرحله اول برای حدود هزار معاون پرورشی مدارس استان قم به همراه مدیران، معاونان و کادر آموزشی مدارس و در مرحله دوم برای معلمان و مربیان مدارس استان قم تا قبل از شروع سال تحصیلی و نهایتا تا آخر مهر ماه برگزار شود.

رئیس اداره موزه فاطمی گفت: تلاش ما در حرم مطهر بر این است که محتواها متناسب با نیاز دانش آموزان در مناطق و نواحی تحصیلی مختلف تهیه و تنظیم شود و به همراه اجرای مسابقه و اهدای جوایز و هدایای فرهنگی در پایان هر برنامه روزانه به دانش آموزان منتقل شود.



مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

پاهای حنا بسته!

روایت جانسوز یک مادر از حنابندان شهید سیزده‌ساله

موشن گرافی نماز / قسمت اول ؛بیمه واقعی

دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌کند؛

چهل و ششمین دوره تربیت مربی کودک و نوجوان

فعالیت‌های تبلیغی مدرسه امام صادق(ع) در مدارس شهر تهران

استاندار سمنان در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش آموزی تأکید کرد؛

لزوم اهمیت ارتباط با خدا و اقامه نماز/ حسرت یک نماز پس از ۴۰ سال

نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه سمنان 

آموزش و پرورش کلید نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و ارزش‌های اسلامی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش:

ترویج فرهنگ اقامه نماز، انس با قرآن و عشق به پرچم کشورمان را در اولویت قرار می‌دهیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان

مدرسه؛ کانون تمرین زندگی و فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است

با حضور وزیر آموزش و پرورش

تصاویر/ ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی

در یک مقاله بررسی شد

مسجد خواستگاه تحقق اهداف حوزه علمیه و آموزش و پرورش

دﺑﯿﺮ ستاد ﻫﻤﮑﺎری‌ﻫﺎ در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش:

تشریح برنامه ۵ ساله دوم ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش

با حضور مسئولان حوزه و اموزش و پرورش

همایش طرح سه میم «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در اهواز برگزارشد + تصاویر

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

آیت‌الله جوادی آمل در دیدار وزیر آموزش و پرورش :

اهل بیت علیهم السلام جان خود را فدای هدایت مردم کردند تا عاقل و عادل بسازند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

خدمت در آموزش‌وپرورش بی‌بدیل و اثرگذار است

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

با برنامه‌ریزی هدف‌مند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ شویم.