Print
Zoom In
Zoom Out

در طول سال تحصیلی آینده؛

۳۰۰ هزار دانش آموز قمی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف می‌شوند

شناسه مطلب: 13552
زمان انتشار: چهارشنبه 26 مرداد 1401 ساعت 13:08

رئیس اداره موزه فاطمی از برگزاری نشست هماهنگی برای بازدید ۳۰۰ هزار دانش آموز استان قم از بارگاه نورانی حضرت معصومه سلام الله علیها و موزه فاطمی در طول سال تحصیلی پیش‌رو خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست هم اندیشی معاونان پرورشی آموزش و پرورش استان قم با مسئولان ادارات فرهنگی هنری آستان مقدس فاطمی در موزه فاطمی برگزار شد.

حجت الاسلام محمدباقر مشکاتی اظهار کرد: این نشست با هدف عملیاتی کردن طرح بازدید ۳۰۰ هزار دانش آموز استان قم در مقاطع مختلف تحصیلی دخترانه و پسرانه از بارگاه نورانی حضرت معصومه سلام الله علیها و موزه فاطمی برگزار شد که در طول سال تحصیلی آینده اجرایی خواهد شد.

وی افزود: در قالب این طرح، دانش آموزان با معارف قرآن و عترت و شخصیت حضرت معصومه سلام الله علیها آشنا می شوند و در یک تور حرم گردی و بازدید از موزه فاطمی همراه با روایتگری از معماری، تاریخ و هنر این بارگاه نورانی اطلاع پیدا می کنند.

رئیس اداره موزه فاطمی گفت: در این طرح ابتدا تور حرم‌گردی پیش‌بینی شده و پس از آن دانش آموزان دختر به امور فرهنگی خواهران راهنمایی می شوند و از برنامه های فرهنگی بانوان استفاده می کنند و دانش آموزان پسر به مرکز نوجوانان فاطمی راهنمایی و از برنامه های فرهنگی متناسب با خود بهره مند می شوند.

وی ادامه داد: این برنامه در گذشته نیز به صورت پراکنده اجرا می شد ولی از شروع سال تحصیلی آینده به شکل منظم و جامع با همکاری معاونت پرورشی آموزش و پرورش اجرایی خواهد شد.

مشکاتی افزود: از دیگر مصوبات این نشست اولویت قرار دادن دانش آموزان مناطق محروم، زیارت اولی ها و دانش آموزان اتباع غیر ایرانی برای حضور در حرم مطهر بود و مصوب شد که برای پیگیری مستمر مصوبات، بازخورد گیری و آسیب شناسی در طول اجرا و همچنین مشارکت ارگان ها و نهادهایی که می توانند به این طرح بپیوندند دبیرخانه مجازی دائمی بین حرم و آموزش و پرورش ایجاد شود.

وی اضافه کرد: قبل از اجرای این طرح برای دانش آموزان قرار شد که این طرح در مرحله اول برای حدود هزار معاون پرورشی مدارس استان قم به همراه مدیران، معاونان و کادر آموزشی مدارس و در مرحله دوم برای معلمان و مربیان مدارس استان قم تا قبل از شروع سال تحصیلی و نهایتا تا آخر مهر ماه برگزار شود.

رئیس اداره موزه فاطمی گفت: تلاش ما در حرم مطهر بر این است که محتواها متناسب با نیاز دانش آموزان در مناطق و نواحی تحصیلی مختلف تهیه و تنظیم شود و به همراه اجرای مسابقه و اهدای جوایز و هدایای فرهنگی در پایان هر برنامه روزانه به دانش آموزان منتقل شود.



ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

مدیرکل آموزش و پرورش پرورش سیستان و بلوچستان:

تحقق تربیت تمام ساحتی در سایه سار  توسعه فرهنگ قرآنی

ثبت‌نام جذب مبلغ مدارس امین در خراسان

ثبت نام مرکز تربیـت مبلـغ معلـم + جزئیات

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی