به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجتالاسلاموالمسلمین حسین ملانوری، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور صبح امروز در اجلاسیه مدیران حوزه های علمیه استان ها و معاونان و مدیران ستادی با مدنظر قرار دادن مدارس طرح امین افزود: شورای علمی- تربیتی مدارس امین، متشکل از کارشناسان و نخبگان عرصه تعلیم و تربیت و تبلیغ دانش آموزی کشور بوده، برنامه آموزشی طرح مدارس امین توسط این عزیزان طراحی و تدوین میگردد.
وی ارائه آموزشهای حضوری و غیرحضوری مبلغین و مبلغات مدارس امین در قالبهای متنوع را موردتوجه قرارداد و یادآور شد: ساماندهی، جذب و گزینش طلاب جهت تبلیغ در مدارس امین، هماهنگی با ادارات کل آموزشوپرورش برای اعزام مبلغین و مبلغات، نظارت و ارزیابی مستمر بر فعالیتها، تأکید بر اجرای طرح تربیتی در مدارس امین و پیگیری انجام دقیق مصوبات و دستورالعملهای ابلاغی برای رسیدن به خروجی مناسب ازجمله انتظارات معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه از مدیران استانی حوزههای علمیه است.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه ضمن اشاره به پیشینه طرح هجرت در حوزههای علمیه از تشکیل پرونده بیش از ۴۰ هزارنفری طلاب و فضلا در معاونت تبلیغ حوزه خبر داد و ابراز داشت: از آغاز ثبتنامها تاکنون، بیش از ۱۳ هزار نفر از طلاب و روحانیون در قالب طرح هجرت مشارکت نموده، هماکنون حدود ۵ هزار نفر از ایشان در مناطق مختلف کشور حضور تبلیغی دارند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه ضمن ارائه گزارشی از انواع اعزامها؛ اعزام عمومی، تخصصی، تماموقت، روستایی، دانشآموزی، شهری، فرق و ادیان، نسیم رحمت و... را از مهمترین انواع اعزامهای طرح هجرت معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه دانست.
وی به برخی از فعالیتهای مبلغان طرح هجرت در دوران کرونا اشاره کرد و ابراز داشت: مبلغان طرح هجرت در مدت ۲۲ سال فعالیت در حوزه فعالیتهای عمرانی و در فرایند ساخت و توسعه و تعمیر مسجد، حسینیه، دارالقرآن ، کتابخانه و... مشارکتهای فعال و قابلتوجهی را رقمزدهاند.
حجتالاسلاموالمسلمین ملانوری در ادامه طرح ثقلین، فعالیتهای قرآنی، پیوند آسمانی، مددکاری دینی، خیرالبریه، بینات، طرح رابطین فرهنگی و... را از جمله حوزههای فعالیت تخصصی مبلغین طرح هجرت ذکر کرد و یادآور شد: مبلغان طرح هجرت در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی، تنها در بحث حمایت از بنیان خانواده از حدود ۱۵ هزار طلاق پیشگیری کردند.
طرح جامع هنر حوزههای علمیه پایانبخش توضیحات حجتالاسلاموالمسلمین ملانوری بود، که ضمن تبیین اهداف و برنامههای عملیاتی این طرح، به قالبهای متنوع هنر شعر، داستان، نمایشی، تجسمی، آوایی و ... در نظام جامع هنر حوزه اشاره کرد و ابراز داشت: راهاندازی کانونهای هنری طلاب استان، اجرای جشنواره هنر آسمانی، کشف استعدادهای هنری طلاب و تشویق ایشان جهت تولید آثار هنری، برگزاری آموزشهای کوتاهمدت هنر با همکاری مرکز آموزشهای مهارتی کاربردی و نیز برپایی نمایشگاه آثار هنری طلاب ازجمله انتظارت پیش روی مدیران استانی در این عرصه است.