Print
Zoom In
Zoom Out

دبیر کمیته همکاریهای استان کرمان:

غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان فرصتی برای نهادینه سازی تفکر و بصیرت افزایی است

شناسه مطلب: 13483
زمان انتشار: چهارشنبه 15 تیر 1401 ساعت 08:24

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان فرصتی برای نهادینه سازی تفکر و بصیرت افزایی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، سید اصغر سادات حسینی ضمن تبیین مبانی غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان گفت: ما در آموزش و پرورش به دنبال غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان هستیم نه پرکردن اوقات فراغت، ضرورت دارد عناصر اضطراب آور را از روند برگزاری برنامه های اوقات فراغت حذف و رویکرد آرامش بخشی را جایگزین کنیم.

وی افزود: باید محیطی سرشار از آرامش برای متربی فراهم کنیم تا زمینه بروز استعدادهای دانش آموزان فراهم شود ضمن این که به تکریم متربی هم باید توجه شود، در زمینه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان باید برنامه ریزی منسجمی داشته باشیم تا در نهایت، آرامش و اثربخشی لازم برای دانش آموزان رقم بخورد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: عوامل محیطی برای آرامش از نظر قرآن، خانه انسان و محیط های وحدت هستند نه کثرت، مانند کوه، جنگل و.. برگزاری اردوهای دانش آموزی، همچنین ذکر و یاد خدا از جمله ذکر بصری و لسانی و یاد خدا سبب ایجاد آرامش می شود.

سادات حسینی بیان کرد: در زمینه غنی سازی اوقات فراغت ما باید شاخص سازی داشته باشیم، تکیه گاه ها را کنار بزنیم تا دانش آموز روی پای خودش بایستد، شایسته است برای اردو دانش آموز خودش غذا درست کند، فرهنگ در صف ایستادن، کمک کردن، ایستادگی و...را بیاموزد ضمن این که توصیه می کنم کتاب "من از چیزی نمی ترسیدم" از شهید قاسم سلیمانی را هم برای مطالعه در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.

وی تاکید کرد: این که دانش آموزباید خوب ببیند، خوب بشنود و خوب تفکر کند از دستاوردهای اردوهاست، باید برای تفکر، بصیرت افزایی و تمرین کار جمعی فرصت سازی کنیم تا همه فعالیت ها با شاداب سازی و ارتقای روحیه نشاط همراه باشد و طبق فرموده رهبری فرصتی هم برای پرداختن به امور انقلابی شود.



مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

در راستای هدایت تحصیلی

تصاویر/ حضور اساتید حوزه علمیه شاهین‌دژ در مدارس آموزش و پرورش

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»

معاون وزیرآموزش و پرورش دردیداربا آیات حسینی بوشهری واعرافی

استعدادهای برتر باید در مسیر حل مسائل راهبردی کشور قرارگیرند/ به دنبال تربیت نخبه‌ای هستیم عمیق بیندیشد و متعهدانه عمل کند

آیت الله حسینی بوشهری در دیدار رئیس سمپاد

کشوربیش ازهرجای دیگربه استعدادهای برتر نیاز دارد.

در دیدار رئیس سازمان ملی استعداهای درخشان:

تقدیرآیت الله اعرافی ازتوجه رئیس جمهوربه آموزش و پرورش

گزارش تصویری

همایش تخصصی طلاب شاغل در آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان مشهد

رئیس بنیاد نهج البلاغه خبر داد

  شرکت ۳۰۰هزار دانش آموز در طرح فراگیر "قرار نهج البلاغه "

در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

درقم برگزارشد

دوره توانمندسازی طلاب در پاسخ به شبهات اعتقادی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد همکاریها:

تحقق تربیت تراز انقلاب اسلامی، نیازمند طرح‌های تازه است

مدیرحوزه های علمیه

ارتباط و تعامل  چشمگیر روحانیون با دانش‌آموزان از مهم‌ترین جلوه‌های تبلیغ حوزه علمیه است

درکتاب آموزشی احکام دختران بخوانید

نگاهی متفاوت برای آشنایی دختران با احکام شرعی

دبیر ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش

خدمات رئیس جمهور شهید تا سالیان متمادی در کشور جاری و ساری خواهد بود.

امام جمعه همدان:

مبلغ طرح امینی موفق است که ملجا همه دانش‌آموزان باشد

به همت نشر معارف

کتاب «شیخ بهایی» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شد

در حاشیه دیدار با معلمان و فرهنگیان

تفقد رهبرمعظم انقلاب ازافتخارآفرینان کاروان دانش‌آموزی امید ایران