به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری، معاون تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه، طی سخنانی در نخستین همایش نقش دین در پیشگیری از اعتیاد که در سالن همایشهای مدرسه معصومیه قم برگزار شد، با اشاره به تدوین آثار مختلف پژوهشی از سوی اساتید حوزوی در زمینه پیشگیری از اعتیاد، اظهارکرد: با تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه، آثار علمی و محتوای مناسب تبلیغی در اختیار مبلغان برای حضور در دورههای آموزشی قرار میگیرد.
وی همچنین به تشکیل واحد تبلیغ تخصصی در این معاونت اشاره کرد و افزود: مسأله آسیبهای اجتماعی به ویژه مسأله اعتیاد و راهکارهای کاهش و پیشگیری از این بلای خانمان سوز را بسیار جدی پیگیری می کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین حسین ملانوری با بیان اینکه طلاب و مبلغان در قالب طرح امین در بیش از ۱۰ هزار مدرسه آموزش و پرورش حضور دارند، خاطرنشان کرد: مقابله با آسیب های اجتماعی و تقویت دینی و اعتقادی دانش آموزان از اولویت های اجرای این طرح است.
وی بر ضرورت برقراری تعامل و هماهنگی با تمامی دستگاههای اجرایی برای حل مشکلات کشور تأکید کرد و گفت: طرح های مطالعاتی و پژوهشی بسیار خوبی توسط مبلغان و روحانیون در زمینه مقابله با اعتیاد و مواد مخدر به انجام رسیده است که امیدواریم هرچه بهتر از آنها استفاده شود.
در ادامه نیز محمد جمالو، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر هم در این همایش با بیان اینکه این ستاد از محتواهای آموزشی در زمینه پیشگیری از اعتیاد حمایت میکند ابراز امیدواری کرد با تشکیل کارگروههای مشترک راهکارهای مناسبی در زمینه پیشگیری از اعتیاد ارائه و اجرایی شود.
وی اظهار کرد: نگاه غربی به مسائل اجتماعی را باعث رسیدن به بن بست و پوچی دانست و گفت: قطعا آموزههای مکتب تشیع برگرفته از آیات و روایات است که چراغ راه و نجات بخش انسانها خواهد بود.
وی با بیان اینکه امروز در مسیر مقابله با اعتیاد در جنگلی از تئوری ها قرار گرفته ایم، تصریح کرد: ما باید فراتر از آگاهی بخشی در رابطه با اعتیاد و مواد مخدر، به «باورمندی» مردم بیشتر توجه کنیم و برای آنکه مردم حرف و سخن ما را از عمق جان بپذیرند، تلاش کنیم.