به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، میرعبدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست کمیته شهرستانی همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش قطب سراوان با اشاره به ارتقا تعداد کمیته های شهرستانی از ۷ منطقه به ۱۷ شهرستان و منطقه، اظهار داشت: کمیته های همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با محوریت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب فعالیت کرده و خواهند کرد.
وی افزود: فراگیری، مدرسه محوری، مشارکت پذیری و مشارکت جویی را از مهمترین اهداف مشترک کمیته همکاری ها دانست و افزود: در این راستا عملی شدن اهداف سند تحول بنیادین و برنامه درس ملی مهم و تاثیرگذار خواهد بود.
میرعبدی ادامه داد: توجه به موضوع مهم آگاهیبخشی و بصیرت افزایی دانش آموزان و نگاه به ارتقا و بالندگی فکری جوانان در راستای اهداف نظام و انقلاب از اهداف تشکیل این کمیته هاست.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هدف آموزش و پرورش را ایجاد تحول در جامعه دانست و بیان داشت: این مهم از مدرسه شکل می گیرد و همه فعالیت ها و برنامه ها باید معطوف به مدرسه و کلاس درس باشد.
میر عبدی گفت: تشکیل هیئت های اندیشه ورز، توسعه مهارت آموزی، احیاء و توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی و ارائه آموزشهای کاربردی به فرهنگیان در این راستا از برنامههای در دست اقدام آموزش و پرورش است.
وی بر توانمندسازی اعضای کمیته های شهرستانی، تولید و انتشار محتوای الکترونیکی، لزوم وجود تقویم اجرایی و تشکیل جلسات مشترک به صورت مستمر تاکید کرد.
میرعبدی خاطرنشان کرد: موضوع بهره گیری از همه ظرفیت های درون و برون سازمانی و سازمانها و نهادهای همسو با آموزش و پرورش در دستور کار است؛ بنابراین موضوع پیوند انجمنهای اولیا و مربیان با کمیته همکاری ها باید پیگیری شود و به دنبال تحقق همه اهداف تعلیم و تربیت در کف مدرسه و کلاس درس هستیم.