Print
Zoom In
Zoom Out

نایب رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان:

فراگیری، مدرسه محوری از مهمترین اهداف کمیته همکاریهاست

شناسه مطلب: 13157
زمان انتشار: شنبه 30 بهمن 1400 ساعت 11:02

مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان گفت:فراگیری، مدرسه محوری، مشارکت پذیری و مشارکت جویی از مهمترین اهداف مشترک کمیته همکاری هاست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، میرعبدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست کمیته شهرستانی همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش قطب سراوان با اشاره به ارتقا تعداد کمیته های شهرستانی از ۷ منطقه به ۱۷ شهرستان و منطقه، اظهار داشت: کمیته های همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با محوریت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب فعالیت کرده و خواهند کرد.

وی افزود: فراگیری، مدرسه محوری، مشارکت پذیری و مشارکت جویی را از مهمترین اهداف مشترک کمیته همکاری ها دانست و افزود: در این راستا عملی شدن اهداف سند تحول بنیادین و برنامه درس ملی مهم و تاثیرگذار خواهد بود.

میرعبدی ادامه داد: توجه به موضوع مهم آگاهی‌بخشی و بصیرت افزایی دانش آموزان و نگاه به ارتقا و بالندگی فکری جوانان در راستای اهداف نظام و انقلاب از اهداف تشکیل این کمیته هاست.

مدیر کل آموزش و پرورش استان هدف آموزش و پرورش را ایجاد تحول در جامعه دانست و بیان داشت: این مهم از مدرسه شکل می گیرد و همه فعالیت ها و برنامه ها باید معطوف به مدرسه و کلاس درس باشد.

 میر عبدی گفت: تشکیل هیئت های اندیشه ورز، توسعه مهارت آموزی، احیاء و توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی و ارائه آموزش‌های کاربردی به فرهنگیان در این راستا از برنامه‌های در دست اقدام آموزش و پرورش است.

 وی بر توانمندسازی اعضای کمیته های شهرستانی، تولید و انتشار محتوای الکترونیکی، لزوم وجود تقویم اجرایی و تشکیل جلسات مشترک به صورت مستمر تاکید کرد.

 میرعبدی خاطرنشان کرد: موضوع بهره گیری از همه ظرفیت های درون و برون سازمانی و سازمانها و نهادهای همسو با آموزش و پرورش در دستور کار است؛ بنابراین موضوع پیوند انجمن‌های اولیا و مربیان با کمیته همکاری ها باید پیگیری شود و به دنبال تحقق همه اهداف تعلیم و تربیت در کف مدرسه و کلاس درس هستیم.



رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با آیت الله جوادی آملی:

در کنار ایجاد تحول در برنامه درسی، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در اولویت برنامه‌ها است

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)