به گزارش پایکاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،نماینده ولی فقیه در استان و مدیرکل آموزش و پرورش در نشستی به بررسی برنامهها و فعالیتهای کمیته همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش پرداختند.
نماینده ولی فقیه در این دیدار مجموعه فعالیت ها و برنامه های کمیته همکاری های مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش را در راستای ارتقاء بینش و بصیرت دانش آموزان موثر دانست و اظهار داشت: همه این اقدامات باقیات و صالحاتی برای دست اندرکاران و متولیان امر خواهد بود. وی بر رفع نیازهای دینی، اخلاقی، عاطفی و اجتماعی دانش آموزان در مدارس تاکید نمود و خاطر نشان کرد: مادامی که برای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و دینی گام برداریم ضریب موفقیت دو چندان خواهد شد.
رخشانی مدیر کل آموزش و پرورش نیز در این دیدار بیان داشت: تصمیمات کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تأثیرات مثبتی در فرایندهای فرهنگی و تربیتی دانش آموزان داشته و خواهد داشت و ضرورت دارد این همکاری ها و فعالیت ها توسعه و گسترش یابد.
وی ضمن گرامیداشت ایام هفته بسیج دانش آموزی و پدافند غیرعامل و یاد و خاطره شهید محمد حسین فهمیده، گفت: از اولویتهای مهم دستگاه تعلیم و تربیت، تقویت باورهای دینی و انقلابی دانش آموزان در عرصه های مختلف بوده و خواهد بود.
وی افزود: با جدیت به دنبال توسعه مدارس علوم و معارف اسلامی در استان هستیم و با برنامهریزی و زمینهسازی لازم موضوع تربیت انقلابی و بصیرتی فرزندان این سامان را در دستور کار داریم.
نایب رئیس کمیته همکاریهای سیستان و بلوچستان موضوع پدافند غیرعامل را نیاز مهم جامعه امروز دانست و بیان داشت: با اجرای صحیح مولفه های زیرمجموعه پدافند غیرعامل، حساسیت و دقت نظر عمومی در جامعه ایجاد خواهد شد.
رخشانی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارشی از وضعیت نیروی انسانی به ویژه نیروهای مربی قرآنی، طرح امین، سرباز طلبه و مواردی از این قبیل پرداخت و خاطرنشان کرد: در راستای اجرایی شدن مصوبات و تعهدات کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در صدد هستیم از ظرفیت روحانیون در فعالیت های فرهنگی و تربیتی بهره گیری نماییم.
وی با اشاره به وجود مدارس علوم و معارف اسلامی در برخی شهرستانها و مناطق اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش و برنامهریزی صورت گرفته مدارس معارف استان در سال تحصیلی گذشته رتبه اول میانگین نمره نهایی کشور را به خود اختصاص دادند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: میتوان با استفاده از ظرفیت بنیادهای همچون بنیاد برکت، بنیاد احسان، بنیاد کرامت، بنیاد علوی و بسیاری از مجموعه های خیریه موضوع تامین نیازهای آموزشی، فضا، تجهیزات و امکانات را در مسیر تحصیل دانشآموزان دنبال کنیم.