به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مجيد كافي عضو هيئت علمي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نيز در گفتگویی با اشاره به افزايش آسيب هاي اجتماعي در جامعه اظهار داشت: در كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي مي بينيم كه اين آسيب ها منشأ و خواستگاه خانوادگي دارد.
وي ادامه داد: طلاق، اعتياد، فرار از خانه، و ... بيشتر اين آسيب ها به خصوص 10 آسيب اجتماعي كه در چند سال اخير در كشور ما مطرح شد بيشتر اين ها به خصوص اعتياد و طلاق خاستگاه خانواده دارند.
كافي به موضوع خانواده محوري در سياست هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و گفت: خانواده محوري به اين معنا است كه شما در حل مسائل اجتماعي يا كاهش آسيب هاي اجتماعي بياييد و اصلاح و تربيت را با محوريت خانواده انجام بدهد.
وي ابراز داشت: اگر روابط ساختاري يا بحث روابط عاطفي كه بين خانواده ها است يا مديريت روابط فناوري در خانواده به درستي انجام بگيرد يكي از عامل هاي جدي كاهش آسيب هاي اجتماعي است هم اكنون يكي از معاونت هاي قوه قضاييه نيز همين سياست را در دستور كار قرار داده است به طوري كه از سال 95 تا الان مي گويند اين كار جواب داده و باعث كاهش طلاق شده است.
عضو هيئت علمي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بيان اين كه خانواده محوري يك اصل است، تأكيد كرد: ما سياست گذاري در خانواده نداريم و بايد اين خلأ را برطرف كنيم.