به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، رخشانی در این نشست ضمن قدردانی از حمایت ها، همراهی ها، هدایت ها و رهنمودهای راهگشای نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با برنامه ها و فرایندهای آموزشی و تربیتی در مجموعه آموزش و پرورش استان اظهار داشت: با تلاش مجدانه مجموعهای از همکاران خوشفکر، ساعی و متخصص امر با هدف دسترسی آسان تر به اهداف تعیین شده در حوزههای مختلف اسناد راهبردی و تعیین کننده وضعیت نیروی انسانی، فضاها و جذب بازماندگان از تحصیل تهیه و تدوین گردیده است.
وی افزود: از آنجایی که آمار و اطلاعات میتواند شرایط موجود در حال حاضر، گذشته و پیشبینی وضعیت آینده را ترسیم نماید به دنبال احصا دقیق داشته ها و نداشته ها بودیم که این مهم امروز محقق شده و از این طریق برنامهریزی لازم برای مدیریت بهره وری هر چه بهتر از منابع صورت خواهد گرفت. نماینده ولی فقیه در استان نیز در این نشست اولویت سنجی در همه مولفه ها و فرایند ها به ویژه در دستگاه تعلیم و تربیت را یک ضرورت دانست و بیان داشت: مادامی که در مسیر اجرایی شدن یک فرایند به دنبال پیاده نمودن اصول و قواعد آن به صورت علمی و متقن باشیم قطعا تغییر و تحولی تاثیرگذار و ماندگار در هر عرصه ای ایجاد می شود و متعاقب آن تغییر چهره نظام آموزشی و توانمند شدن مجموعههای مختلف را به دنبال خواهد داشت.
وی با ابراز خرسندی از اقدامات انجام گرفته در آموزش و پرورش استان به ویژه پیگیری دقیق و علمی بسیاری از برنامه ها و فرآیندها بیان داشت: تامین نیروی انسانی مورد نیاز و رفع موانع و چالش های موجود بسیار حیاتی و لازم است چرا که کمبود نیرو، معضل و آسیب نگران کننده ای است که فرایندهای گوناگون نظام آموزشی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: در کنار تامین نیروی انسانی، تامین فضای مورد نیاز که از بدیهیات نظام آموزشی می باشد نیز از مولفههای مهم و موثر در جریان یاددهی یادگیری دانش آموزان است که باید با جدیت هرچه بیشتر دنبال شود.
حجت الاسلام محامی گفت: بررسی و واکاوی موضوع وجود بازماندگان از تحصیل و علل و عوامل موثر در این مولفه حائز اهمیت است چرا که شرایط و ویژگی های منحصر به فرد سیستان و بلوچستان میطلبد تا در راستای کاهش و حذف این آمار تلاشی مجدانه و دقیق صورت پذیرد.