حسین بهرامی فرهنگی با سابقه (30 سال خدمت) آموزش و پرورش استان تهران به بهانه معرفی دانش آموز خوش ذوق و پیشگام پدافند غیرعامل و فعال مجازی پایه ششمی مدرسه، امیرمهدی نظری در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها اظهارداشت: امروز شرایط کرونایی فرصتی را به مدارس داد تا با برنامه ریزی و تجهیز زیرساخت ها کلاس های درس و اخلاق را به خانه ها ببرند.
وی ادامه داد: مدرسه در ابتدای فرایند تغییر شیوه آموزش از حضوری به غیر حضوری کانالی را طراحی کرد با حضور قریب به 738 نفر از والدین دانش آموزان و سپس فعالیت های قرآنی، پرورشی فرهنگی، اخلاق و معارف را در کانال های مختلف طراحی و راه ندازی کردیم.
بهرامی بیان کرد: امروزبسیاری از پروژه های تعلیم ، تربیتی و پرورشی فرهنگی در همین فضای مجازی با حضور عوامل و مربیان مدرسه اداره می شود چرا که معتقدیم مهارت های زندگی ، فردی و خلاقیت های نوآورانه در همین سن و از مقطع دانش آموزی شروع می شود.
وی به امیرمهدی نظری به عنوان یکی از 738 دانش آموز مدرسه اشاره کردو گفت: این دانش آموز بر اساس دغدغه ای که داشت و حضور در یک خانواده فرهنگی توانست با ابتکار و خلاقیتی که داشت فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی را با استفاده از کلیپ های تصویری و انیمیشن برای هم سن های خود تببین و در فضای مجازی منتشر کند.
در ادامه این گفت وگو جعفر نظری ، پدر امیرمهدی به خبرنگار ما گفت: به هر حال این نگاه خلاقانه از منزل تا مدرسه به عنوان خانه دوم در امیرمهدی وجود داشت ،وجود معلمان دلسوز و کادر دغدغه مند در هر مدرسه ای نعمت است که خدا را شاکریم مدرسه هیأت امنایی ملاصدرا چنین کادر دغدغه مندی دارد.
این فرهنگی با سابقه(25 سال خدمت) آموزش و پرورش استان تهران ادامه داد: شناخت معضلات فضای مجازی و کمک به تببین این مشکلات همچنین معرفی فرصت ها به صورت کلیپ های تصویری هدفمند از مسائلی است که امیرمهدی به عنوان یک دانش آموز مقطع ششم ابتدایی آن را به نحو احسن و با حمایت های مادرش در خانه انجام می دهد.