به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام محمداسماعیل عبداللهی در نشست هم اندیشی مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه های علمیه که در سالن مرحوم آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت تعلیم و تربیت در جامعه، رشد و تعالی جامعه انسانی به نظام تعلیم و تربیت را امری ضروری عنوان کرد و گفت: در این رابطه روایات زیاد و متعددی وجود دارد.
مدیر مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه ادامه داد: در این باره معتقدیم که رشدجامعه دینی به تعلیم و تربیت برگرفته از دین متکی است و تحقق آن بدست معلم است. وقتی این را قبول کردیم، باید بدانیم که معلمی کار انبیاء و انبیاءالهی برای زنده کردن و رشد تعالی نفوس تلاش می کردند و انسان را به معنویت سوق می دادند و راهنمایی می کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: امام(ره) بر توجه به تعلیم و تربیت دینی تأکید و آن را محور استراتژیک حکومت اسلامی دانسته اند. با مراجعه به وصیت نامه سیاسی الهی ایشان به راحتی می توان به این تئوری پی برد و معقتد بودند باید از آموزش و پرورش مواظبت کرد و اجازه ندهیم مدیریت مدارس به دست غربزدگان بیفتد که اگر این امر محقق شود، باید منتظر اتفاقات بعدی بود. این نشان می دهد که امام راحل توجه ویژه ای به بحث تعلیم و تربیت داشته اند.بحث تعلیم و تربیت
وی با بیان این که وصیت نامه الهی امام(ره)، سند بالادستی در توجه به امر تعلیم و تربیت است و بحث تعلیم و تربیت در نگاه ایشان بسیار استراتژیک و حتی تزکیه بر تعلیم مقدم و برای همین باید تزکیه همراه با عمل باشد، گفت: برای محقق شدن این امر امام بر حضور روحانیون در عرصه تعلیم و تربیت تأکید داشتند و معقتد بودند، عملکرد مدیران و معلمان مدارس در ترویج مبانی دینی و ارزشی در مدارس می تواند بسیار مهم باشد.
مدیر مرکز تربیت معلّم مبلّغ حوزه های علمیه اضافه کرد: در همین رابطه امامین انقلاب بر حضور روحانیون در مدارس آموزش و پرورش و همکاری دو نهاد برای اجرای تعلیم وتربیت دینی تأکید دارند و تأسیس این مرکز می تواند کمک شایانی به تحقق حضور بیشتر و بهتر روحانیون در مدارس آموزش و پرورش داشته باشد.