به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرکرد در نشست کمیته همکاریهای استان و علیرضا حاجیان زاده مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش در سخنانی اظهارکرد: هر چقدر آموزش و پرورش از ظرفیت و توانمندی های حوزه های علمیه استفاده کند در پیشبرد اهداف سند تحول و ارزش های نظام و انقلاب در راستای تربیت نسلی متعهد و دین مدار حرکت کرده است.
رئیس کمیته همکاریهای چهارمحال بختیاری ادامه داد: اینکه دانش آموزان و ولی دانش آموز با طلبه حاضر در مدرسه ارتباط داشته باشد و با توجه به شرایط فعلی و انجام کارها در بستر فضای مجازی این تعامل و ارتباط می بایست از همین فضا استمرار داشته باشد، دانشآموزان در این شرایط فقط در محیط خانواده حضور دارند و باید در شبکه شاد احساس مدرسه را در آنان ایجاد کنیم و این شبکه باید تقویتکننده ایمان و روح دانشآموزان باشد.
حجتالاسلام و المسلمین نکونام گفت: زمینه همکاری در سطح کشور بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید فراهم شود و اگر طلاب از لحاظ مالی و بودجه و امکانات حمایت شوند همکاریها ادامه مییابد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: گزارش خوب است و به واقعیت نزدیک است ولی گزارش در میدان بسیار جامعتر است و باید عملا زمینه را فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه در این شرایط کرونا دانشآموزان احساس خلا میکنند، افزود: دانشآموزان در حال حاضر فقط جمع خانواده را تجربه میکنند و باید احساس فضای مدرسه را برای آنان ایجاد کنیم، فضای شاد خوب است ولی باید تقویتکننده روح و ایمان آنها و برطرفکننده خلاهای شرایط موجود باشد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تاکید کرد: اگر ارتباطی وجود دارد باید دانشآموز حضور طلبه را احساس کند به همان میزان که حضور معلم را احساس میکند، ارتباط با امام جماعت تقویت شود و در شرایط کرونا باید بر این موارد تمرکز کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: ارتباط مدرسه با مسجد نیز باید تقویت شود که عملا شکل نگرفته است و مدرسه باید ارتباط تنگاتنگ بین دانشآموز و مسجد برقرار کند و ارتباطات دانشآموز را مسجدی کند چراکه مسجد هم کار اصلی تربیت را انجام میدهد و با خانهها ارتباط دارد و این ارتباط باید قوت گیرد.