به گزارش اداره پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در جمع مسئولان بسیج دانش آموزی و دانش آموزان بسیجی استان، گفت: دانش آموزان مسئولان و مدیران آینده کشور خواهند بود و زمام امور به دست آن ها مدیریت خواهد شد بنابراین باید بسیج دانش آموزی و آموزش و پرورش در تربیت آن ها اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی با بیان اینکه هرچه دانش آموزان به سمت بسیج دانش آموزی سوق یابند به همان میزان از آسیب ها مصون خواهند بود، تاکید کرد: توجه کنید آموزش های تربیتی آن ها مناسب با سن، ذائقه و زمان حال باشد تا نتایج بهتری را شاهد بود.
حجت الاسلام آل هاشم تبیین گام دوم انقلاب را رسالت مهم بسیج دانش آموزی خواند و اظهارداشت: بیانیه گام دوم، یک بیانیه و اطلاعیه عادی نیست بلکه منظور حرکت 40 سال آینده انقلاب است.
امام جمعه تبریز ایجاد امید، انگیزه و مسئولیت پذیری آگاهانه نسبت به آرمان های انقلاب را از جمله ماموریت های بسیج دانش آموزی در راستای حرکت گام دوم انقلاب برشمرد.
رئیس کمیته همکاریها در آذربایجان شرقی یادآور شد: باید حرکت بسیج دانش آموزی در تربیت دانش آموزان به گونه ای باشد که شاهد تحقق گام دوم انقلاب حداقل در 20 سال آینده باشد و سریع تر به اهداف مدنظر آن برسیم.
وی ضمن توصیه به پرهیز از اقدامات نمایشی و ظاهری، اضافه کرد: تحلیل درست از وضعیت و شرایط موجود، بررسی و هم اندیشی و آزاد اندیشی در این فضا از الزاماتی که در راستای گام دوم می تواند تاثیرگذار باشد.
امام جمعه تبریز استفاده از ظرفیت جوانان بنا به تاکید رهبر فرزانه انقلاب و مسئولیت دادن به آن ها را در گام دوم موثر عنوان کرده و اظهارکرد: نوجوانان و جوانان روحیه ریسک پذیری دارند و برای استفاده از این ظرفیت تجارب بزرگان و پیشکسوتان نیز مهم و ارزشمند است.
وی اهمیت ارتباط بسیج دانش آموزی با جوانان را حیاتی خواند و گفت: نقش جوانان به قدری مهم است که رهبر فرزانه انقلاب روز گذشته خطاب به جوانان فرانسه خواستار مطالبه گری آن ها از مکرون برای اقدام احمقانه اش در اهانت به ساحت پیامبر گرامی اسلام شدند.
حجت الاسلام آل هاشم توجه به فضای مجازی و استفاده بهینه از این فضا را مهم قلمداد و بیان کرد: تمرکز بسیج دانش آموزی در فضای مجازی، شبکه اجتماعی و تولید محتواهای آن ضرورت اجتناب ناپذیر است.
نماینده ولی فقیه در استان در ادامه خطاب به مسئولان اظهارداشت: بسیج دانش آموزی برای شبکه شاد و دیگر شبکه های اجتماعی برنامه داشته باشد.
حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: فضای مجازی تهدبدها و آسیب هایی دارد ولی باید با محتواسازی و تدوین برنامه های مناسب تهدیدهای آن را به فرصت تبدیل کرد.
رئیس کمیته همکاریهای در آذربایجان شرقی در ادامه همچنین مراقب بودن از جریان تحریف را از دیگر موضوعاتی دانست که برای مقابله با ارزش ها تلاش دارد و از متولیان بسیج دانش اموری خواست با روایت واقعیت های دفاع مقدس و مدافعان و ... از طریق راویان و رزمندگان مانع از تحریف واقعیت ها شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه از بسیج دانش آموزی بعنوان یکی از حوزه های موفق یاد کرده و افزود: این بخش در طرح مومنانه حرکتی ارزشمند و ماندگار از خود به یادگار گذاشت.
جعفر پاشایی با قدردانی از مسئولین بسیج دانش آموزی استان، اضافه کرد: مجموعه بسیج دانش آموزی همواره باانگیزه، علاقمند و با برنامه ریزی اهداف و ماموریت های بسیج را در حوزه تعلیم و تربیت دنبال می کند.