به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،محسن حاجی میرزایی دراین نشست براستفاده ازظرفیت حوز هعلمیه درعرصه تعلیم و تربیت با سرعت و دقت تاکید نمود.
وی افزود؛حقیقتا حوزه علمیه ظرفیت های بی بدیلی برای آموزش و پرورش دارد و تلاش وزراتخانه در گذشته و حال استفاده از این ظرفیت برای تحقق تعلیم و تربیت منطبق با آموزه های دینی است.
حاجی میرزایی خاطرنشان ساخت؛ در دو دهه اخیر اقدامات قابل توجهی برای حضور حوزه و روحانیت صورت گرفته که تاسیس و تشکیل ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش یکی از اقدامات موثر و مورد حمایت نخبگان هر دو ستگاه می باشد و خوشبختانه بدنه حوزه علمیه و نیز فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش به حقیقت این ضرورت پی برده اند.
رئیس عالی ستاد همکاریها گفت؛بهره مندی از فرهیختگان و نخبگان حوزه در اطاقهای فکر و هیات های اندیشه ورز برای پاسخ به نیازهای فکری و نظریه پردازی درامور مبتلا به فرهنگی و تربیتی ،مشارکت حوزه علمیه و صاحب نظران در موضوع بر نامه درسی و تهیه متون آموزشی منطبق با نظام اسلامی یکی از ده ها ظرفیت بی بدیلی است که باید از آن استفاده کرد.
وزیر آموزش و پرورش با ابراز خرسندی از گزارش اقدامات انجام شده و برنامه ۵ ساله ای که تدوین شده گفت؛ این اقدامات راه را برای توسعه همکاریها باز کرده و امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از این نهاد مقدس شاهد شکوفایی و تقدم تربیت بر تعلیم باشیم.
حاجی میرازیی افزود: فعالیتهای ستاد همکاری با قوت و قدرت باید به پیش برود و هر کجا نیاز به مداخله من باشد اعلام نمایید تا اقدام لازم انجام گیرد.
در این جلسه که در دفتر مقام عالی وزارت تشکیل شد ،علیرضا حاجیان زاده با ارایه گزارشی از روند برنامههای 5 ساله همکاریها ضمن تقدیراز مساعدت وزیر آموزش و پرورش توجه هرچه بیشتراعضای ستاد و معاونین حوزه علمیه و آموزش و پرورش را فرصت مناسبی برای تحقق برنامههای در دست اجرا دانست.