Print
Zoom In
Zoom Out

مدیر مرکز تخصصی تربیت مبلغ معلم حوزه علمیه خبر داد

سه شعبه از دانشگاه فرهنگیان، تحت مدیریت حوزه علمیّه اداره خواهد شد

شناسه مطلب: 11909
زمان انتشار: شنبه 14 تیر 1399 ساعت 11:46

مرکز تخصصی تربیت مبلغ معلم حوزه علمیه به منظور تربیت "معلم مبلغ" و" تربیت طلبه معلم" برای حضور فعالانه و هدفمند در آموزش و پرورش کشور شکل گرفته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مدیر مرکز تخصصی تربیت مبلغ معلم  حوزه علمیه ، حجت الاسلام محمد اسماعیل عبداللهی در نشست  بازدید اعضای انجمن تعلیم و تربیت حوزه ازاین  مرکز، مرکز تربیت معلّم مبلّغ حوزه ، شعبه ای از دانشگاه فرهنگیان است که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و امضای ریاست جمهوری رسیده است. 

وی  از انجمن تعلیم و تربیت اسلامی خواست برای تربیت معلّمینی در تراز حوزه علمیه و دانشگاه فرهنگیان،محتوای علمی خود را در اختیار مرکز قرار دهند.

مدیر مجتمع آموزشی و پژوهشی تبلیغ، بیان داشت: طبق توافق به عمل آمده ،سه شعبه از دانشگاه فرهنگیان، تحت مدیریت حوزه علمیّه اداره خواهد شد  و در مسائل آموزشی، پژوهشی و تربیتی، روش و محتوایی که در مرکز تربیت معلّم مبلّغ به کار گرفته  می شود، در این سه شعبه نیز ارایه می گردد. 

وی افزود؛این مرکز به منظور تربیت "معلم مبلغ" و" تربیت طلبه معلم" برای حضور فعالانه و هدفمند در آموزش و پرورش کشور شکل گرفته است و به عنوان نقطه وصل مطالعات بنیادین تعلیم و تربیت با نیازهای نرم افزاری جامعه سازی اسلامی هدف گذاری شده تا بتواند ضمن رصد نظریه های تولیدی در عرصه تعلیم و تربیت برای عملیاتی نمودن آنها اقداماتی انجام دهد.

 حجت الاسلام عبد اللهی افزود؛سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یک سند بالادستی نظام تربیتی کشور نیازمند مراکز ثقل تربیتی برخاسته از معارف دینی و اندیشه ولایی است که این مرکز به سهم خود نقش مهمی در تحقق سند تحول ایفا خواهد کرد.

*معلم هویت ساز تربیت دینی است

مدیر مرکز تخصصی تربیت مبلغ معلم  حوزه علمیه خاطر نشان ساخت؛ جامعه سازی اسلامی که مرحله قبل از تمدن سازی است، مبتنی بر تربیت دینی و اجتماع معنوی است و معلم هویت ساز تربیت دینی است بنابراین در حکومت اسلامی نقش معلم، نقش یک مربی به معنای واقعی است و در مقیاس جامعه اسلامی دارای مختصاتی است که در اندیشه اسلامی به تفصیل جای بحث و گفتگو دارد.

 وی افزود؛ پایه فکری و زیربنای اندیشه ای کودک ،نوجوان و جوان در مدرسه و با محوریت معلم و مربی شکل می گیرد از این رو دانش، بینش و منش معلم می بایست بر محور دین، در چارچوب اخلاق و با رویکرد منظومه ای و نگاه تمدنی شکل بگیرد تا متربیان و علم آموزانی در تراز آرمان ها و رسالت های انقلاب اسلامی تربیت شوند.

*مرکز تربیت معلّم مبلّغ حوزه علیمه  شعبه ای از دانشگاه فرهنگیان است

مدیر مرکز تخصصی تربیت مبلغ معلم  حوزه علمیه  یاد آور شد؛این مرکز به همت و اراده و هماهنگی نهادهای حوزوی بویژه مرکز مدیریت حوزه های علمیه و مدیریت حوزه های علمیه خواهران تاسیس و با تایید هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان هم اکنون قریب به 500 طلبه معلم خواهر و برادر در قالب ماده 28 اساسنامه جذب شده اند که در حال طی دوره تحصیلی و مهارتی خود هستند.

تحقق برنامه های همکاریها (11)

توانمند سازی فرهنگیان یزد

تحقق برنامه های ستاد( 10)

نشست توانمندسازی مربیان امین استان کرمانشاه برگزار شد) + تصاویر

تحقق برنامه های همکاریها (9)

دوره توانمندسازی طلاب، روحانیون و ائمه جماعات مدارس آذربایجان شرقی برگزار گردید

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

اسلام و ارزش‌های آن را با زبان ساده و شیرین به دانش‌آموزان بگویید

تحقق برنامه های همکاریها (8)

بازدید دانش آموزان از کتابخانه مجتهده "بانوامین"

بسیج در کلام امام خامنه ای

جملاتی ناب از رهبرمعظم انقلاب درباره بسیج

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

گفت وکو با مولف کتاب «مبلغ کودک، تبلیغ با نمک»

گزارشی از فعالیت مبلغین موسسه الزهرای قم در لرستان

تحقق برنامه های همکاریها (7)

فیلم / نگاهی به طرح ملی تعالی پیوند مدرسه، مسجد و منزل "سه میم"

 فیلم/ تحقق برنامه های همکاریها (6)

 آشنایی با مدارس وابسته به حوزه علمیه

تحقق برنامه های همکاریها (5)

نشست طرح پیوند مسجد ،مدرسه و منزل در پاکدشت

تحقق برنامه های همکاریها (4)

برگزاری دوره آموزشی مهارتی« راه نشان تربیت » در شهرستانهای تهران

تحقق برنامه های همکاریها (3)

اجرای آزمایشی طرح "سه میم" دربرخی مدارس 12 استان

با حضور مسئولین شهر سلماس؛

اولین همایش مدارس مجری طرح تربیتی امین شهرستان سلماس برگزار شد

با حضور طلاب و دانشجویان

برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان در شهرستان های جنوب استان کرمان