به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست مشترک مسئولین معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه با انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه علیمه قم برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی در نشست مشترک اعضای هیئت مدیره انجمن تعلیم و تربیت اسلامی گفت: حوزه های علمیّه می بایست دستاوردهای علمی خود را با عرصه ی عملی و اجتماعی ارتباط داده و مطابق با وضعیت فرهنگی کنونی آنها را تنظیم و منتشر نمایند.
عضو ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش گفت: حوزه علمیّه باید برای کودکان و نوجوانان جامعه برنامه داشته باشند بر اساس مطالعات انجام گرفته، میانگین بقای تربیتی روی کودکان تا بیش از ۶۰ سال است.
وی اظهار کرد: حوزه علمیّه می بایست با نهاد های مربوط به تربیت کودکان و نوجوانان، ارتباط قوی برقرار کند تا از این طریق، روحانیت، در تعلیم و تربیت دینی و فرهنگی دانش آموزان سهم بسزایی داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی با بیان این که اصلی ترین نهاد رسمی مربوط تعیلم و تربیت وزارت آموزش و پرورش است افزود: مرکز تربیت "معلّم مبلّغ "در قم تأسیس شده که به عنوان بخشی از دانشگاه فرهنگیان است.
وی ادامه داد: حوزه علمیّه می تواند در این مرکز محتوای علمی و تربیتی خود را به اشتراک بگذارد و در اختیار معلّمین آینده قرار دهد. از طریق همین مرکز می توانیم به مدل تربیت اسلامی، به شکل دانشگاهی برسیم و این مدل را به سایر نقاط کشورتعمیم دهیم.
عضو ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش گفت: مهمترین کاری که حوزه باید انجام دهد، سرمایه گذاری روی آموزش و پرورش است. خوشبختانه کتاب هایی که از سوی حوزه علمیّه تدوین شده، از نظر کارشناسی، استاندارد و دقیق هستند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیّه، گفت: بستری از سوی حوزه علمیّه با همکاری وزارت آموزش و پرورش، فراهم شده تا معلّمینی در تراز انقلاب اسلامی تربیت شوند و این امر یکی از برکات تحقق سند تحول بنیادین است
حجت الاسلام والمسلمین نبوی از هیأت رئیسه و اعضای انجمن علمی تعلیم و تربیت اسلامی حوزه علمیه خواست رئوس فعّالیت هایی که باید در آموزش و پرورش انجام گیرد، تهیّه و تدوین نمایند و محتوای علمی و تربیتی جهت پرورش معلّمین توانمند، حوزه علمیّه و آموزش و پرورش را یاری کنند.