Print
Zoom In
Zoom Out

یادداشت رسیده؛

رسالت جدید مبلغان، عرضه جلوه های زیبای همدلی و ایثارگری ایرانی به جهانیان است

شناسه مطلب: 11848
زمان انتشار: يكشنبه 11 خرداد 1399 ساعت 10:48

کرونا ویروسی ناشناخته آمد تا تصاویر زیبایی از ظرفیت نیروهای جهادی داوطلبانه مخلصانه ومتعبدانه را به تصویر کشاند. درپی نسیم همدلی و نوع دوستی ایرانی وجود یک حماسه زیبای ماندگار احساس شد. جلوه های کنشگری اجتماعی معنوی را در نیروهای جهادی نظاره نشستیم که برای ما یاد آور فداکاریهای در صحنه و پشت صحنه جبهه های دفاع مقدس بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  زاهره سادات میرجعفری از مبلغان عرصه بین الملل در یادداشتی به روایتگری ایام کرونایی پرداخته و آورده است: بیش از چهل نوع یاریگری اجتماعی در انواع همدلی مردمی نمایان بود. از ماسک دوختن مخلصانه و بی نام ونشان زنانی مانند مادرم در محله های کوچک یزد گرفته تا پیرزنانی که خانه خود را در اختیار فعالیتهای جهادی قرار دادند و جهادگرانی که در این راه مظلومانه به شهادت رسیدند. بیش از ۸۰ هزار ماسک و گان و ۲۰ هزار لیتر آبمیوه طبیعی برای بیماران، در کارگاه و مراکز مردمی تولید شد. افزون بر آن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر بانوی جهادی و بیش از  ۶۰۰ نفر از خواهران طلبه در عرصه پرستاری و خدمات درمانی و تجهیز اموات کرونایی در آرامستان ها و حتی همیاری در زمینه‌های امداد و نجات و سوگ ابراز نیافته افراد، کمک‌های روحی و معنوی، مشاوره‌های روانی، پاسخ گویی به پرسش‌های اعتقادی، فکری و شرعی، پخت انواع  غذا و کیک ها برای بیماران پرستاران و خانواده های آنها  فعالیت می کنند.


هرچند این اعداد و ارقام، به تنهایی نمی تواند توصیف کننده این روزهای پر ابتلا ولی باشکوه باشد و  نمی تواند گرمای دستان زنی را که هر روز در خانه اش، پشت میز چرخ خیاطی، سوزن نخ می کند و لرزش دستان ظریف خواهر طلبه ای را که جسم رنجور فوتی های کرونا را غسل می‌دهد،   تصویر کرده و به نسل های بعدی نشان بدهد. باید این جلوه های زیبای اسلامی ایرانی را به جهانیان  از طریق تصویر نگاری، تجربه‌ نگاری، تاریخ نگاری، نظریه پردازی و الگوسازی  به  شیوه  های گفتمانی عرضه کرد. البته بنده  با همکاری دوستان مبلغ درحال تصویر سازی و ثبت جهانی این اقدامات جهادی هستیم.


علاوه برآن از ظرفیت سازماندهی این گروه های جهادی و حجم عظیم طلاب داوطلب فداکار برای اقدام در این زمینه نباید غافل شد. بهرحال  این همدلی ها در جامعه ما نشان داد که بخش عظیمی از مردم ما آماده فعالیتهای  داوطلبانه با انگیزه های جهادی هستند که در قالب فعالیتهای بسیجی شناخته می شوند اما بجاست که مراکز مهم تصمیم گیری حوزوی در مورد سازماندهی این خیل عظیم مشتاق و مخلص برنامه ریزی و سرمایه گذاری نموده و برای ارتقای علمی فرهنگی و جهت دهی هدفمند فعالیتهای  جهادی مخلصانه آنها تلاش کنند. همچنین با وجود نفس جهادی بودن اینگونه اقدامات، در عین حال در نظر گرفتن تدابیر حمایتی همانند  طرح های بیمه تامین اجتماعی و پشتیبانی خانواده های این عزیزان و تامین امنیت مالی و روانی آنها بسیار شایسته و قابل تامل است.


انتهای پیام  


تحقق برنامه های همکاریها (11)

توانمند سازی فرهنگیان یزد

تحقق برنامه های ستاد( 10)

نشست توانمندسازی مربیان امین استان کرمانشاه برگزار شد) + تصاویر

تحقق برنامه های همکاریها (9)

دوره توانمندسازی طلاب، روحانیون و ائمه جماعات مدارس آذربایجان شرقی برگزار گردید

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

اسلام و ارزش‌های آن را با زبان ساده و شیرین به دانش‌آموزان بگویید

تحقق برنامه های همکاریها (8)

بازدید دانش آموزان از کتابخانه مجتهده "بانوامین"

بسیج در کلام امام خامنه ای

جملاتی ناب از رهبرمعظم انقلاب درباره بسیج

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

گفت وکو با مولف کتاب «مبلغ کودک، تبلیغ با نمک»

گزارشی از فعالیت مبلغین موسسه الزهرای قم در لرستان

تحقق برنامه های همکاریها (7)

فیلم / نگاهی به طرح ملی تعالی پیوند مدرسه، مسجد و منزل "سه میم"

 فیلم/ تحقق برنامه های همکاریها (6)

 آشنایی با مدارس وابسته به حوزه علمیه

تحقق برنامه های همکاریها (5)

نشست طرح پیوند مسجد ،مدرسه و منزل در پاکدشت

تحقق برنامه های همکاریها (4)

برگزاری دوره آموزشی مهارتی« راه نشان تربیت » در شهرستانهای تهران

تحقق برنامه های همکاریها (3)

اجرای آزمایشی طرح "سه میم" دربرخی مدارس 12 استان

با حضور مسئولین شهر سلماس؛

اولین همایش مدارس مجری طرح تربیتی امین شهرستان سلماس برگزار شد

با حضور طلاب و دانشجویان

برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان در شهرستان های جنوب استان کرمان