Print
Zoom In
Zoom Out

معاون تهذیب حوزه:

خانواده ها فرزندان خود را به طلبگی تشویق کنند

شناسه مطلب: 11846
زمان انتشار: شنبه 10 خرداد 1399 ساعت 10:23

معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه و عضو ستاد همکاریها گفت: خانواده هایی که جوان توانمندی دارند، فرزند خود را برای تبیین، دفاع و ترویج دین به حوزه های علمیه هدایت کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی در سخنانی درباره ایمان به قرآن اظهار داشت: در اصل یکی از موارد ایمان، ایمان به قرآن است؛ مؤمن کسی است که قرآن را کلام و سخنرانی خدا درباره انسان و تعالی آن دانسته و پیامبر اسلام(ص) را پیام آور وحی می داند.

او با بیان این که قرآن تنها کتاب آسمانی است که در آن تحریف لفظی اتفاق نیفتاده، گفت: مؤمن کسی است که قرآن را برنامه زندگی انسان از تولد تا قیامت می داند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه در محضر قرآن بودن را راه رسیدن به سعادت دانست و تصریح کرد: مؤمن می داند که برای رسیدن به سعادت، تعالی و تکامل باید در محضر قرآن باشد و بدون مبیّنان قرآن امکان ندارد که راه تعالی و تقرب را پیش بگیرد.

او با بیان این که قرآن سبک زندگی انسان را ترسیم می کند، افزود: اولین روضه درباره قرآن را پیامبر(ص) خواند و فرمود ای خدا من نسبت به امتم گله می کنم چرا که اینها قرآن را در مهجوریت قرار دادند؛ برای زبان انگلیسی و زبان دوم فرزندانمان فکر می کنیم که کار خیلی خوبی هم است اما مهم ترین و اولویت دار ترین زبان، زبان دین و قرآنی است که سبک زندگی انسان را ترسیم می کند.

حجت الاسلام و المسلمین ملکی اظهار داشت: انسانی که تحت تربیت قرآن قرار می گیرد، نتیجه اش انسانی مثل سلمان، ابوذر، شهید همدانی، شهید همت، شهید باقری، امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی می شود و این افراد سرسفره قرآن با تبیین اهل بیت(ع) بزرگ شدند.

او با اشاره به فرمایشی از امیرمؤمنین(ع) در نهج البلاغه گفت: همانطور که بشر می داند که بدون اکسیژن امکان زندگی کردن نیست، به همین اندازه باید بداند که اگر با قرآن نباشد، از بین می رود؛ حضرت علی(ع) در نهج البلاغه می فرماید مردم خوابند وقتی که سرشان به سنگ لحد خورد، تازه بیدار می شوند که چه برنامه زیبایی در قرآن وجود داشت.

معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه با بیان این که ابزار انحراف روز به روز در حال افزایش است، تصریح کرد: هر چه زمان می گذرد، ضرورت بازگشت به قرآن بیشتر می شود.

او بر ضرورت ترغیب فرزندان به تحصیل در حوزه های علمیه از سوی خانواده ها تأکید کرد و اظهار داشت: خانواده هایی که جوان توانمندی دارند، فرزند خود را برای تبیین، دفاع و ترویج دین به حوزه های علمیه هدایت کنند و به جوانان عرض می کنم که ارتباط خود را با امام زمان(عج) تقویت و خالص کنید تا آن حضرت شما را هدایت کند.

انتهای پیام/

تحقق برنامه های همکاریها (11)

توانمند سازی فرهنگیان یزد

تحقق برنامه های ستاد( 10)

نشست توانمندسازی مربیان امین استان کرمانشاه برگزار شد) + تصاویر

تحقق برنامه های همکاریها (9)

دوره توانمندسازی طلاب، روحانیون و ائمه جماعات مدارس آذربایجان شرقی برگزار گردید

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

اسلام و ارزش‌های آن را با زبان ساده و شیرین به دانش‌آموزان بگویید

تحقق برنامه های همکاریها (8)

بازدید دانش آموزان از کتابخانه مجتهده "بانوامین"

بسیج در کلام امام خامنه ای

جملاتی ناب از رهبرمعظم انقلاب درباره بسیج

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

گفت وکو با مولف کتاب «مبلغ کودک، تبلیغ با نمک»

گزارشی از فعالیت مبلغین موسسه الزهرای قم در لرستان

تحقق برنامه های همکاریها (7)

فیلم / نگاهی به طرح ملی تعالی پیوند مدرسه، مسجد و منزل "سه میم"

 فیلم/ تحقق برنامه های همکاریها (6)

 آشنایی با مدارس وابسته به حوزه علمیه

تحقق برنامه های همکاریها (5)

نشست طرح پیوند مسجد ،مدرسه و منزل در پاکدشت

تحقق برنامه های همکاریها (4)

برگزاری دوره آموزشی مهارتی« راه نشان تربیت » در شهرستانهای تهران

تحقق برنامه های همکاریها (3)

اجرای آزمایشی طرح "سه میم" دربرخی مدارس 12 استان

با حضور مسئولین شهر سلماس؛

اولین همایش مدارس مجری طرح تربیتی امین شهرستان سلماس برگزار شد

با حضور طلاب و دانشجویان

برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان در شهرستان های جنوب استان کرمان