به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،معاون پژوهش و برنامه ریزی ستادهمکاری های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر همکاریها ی حوزه آموزش و پرورش تاکید دارد و بر این اساس برنامه ۵ سال همکاری تصویب شده است.
علیرضا رحیمی روز دوشنبه 28 بهمن ماه 98 در جلسه کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه استان خوزستان مزین به خون پاک شهداست، گفت: یکی از دستگاه هایی که نقش مهمی در تربیت دینی دارد حوزه علمیه است و حوزه علمیه بعد از آموزش و پرورش گسترده ترین دستگاه محسوب می شود.
وی در عین حال با بیان اینکه آموزش و پرورش و حوزه دارای هدف و مخاطب واحد هستند، گفت: رویکرد اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت نسل جدید با رویکرد دینی است و تحقق شدن این امر در گرو همکاری تمامی دستگاه هاست.
رحیمی همچنین درایت مسئولان را عاملی برای ایجاد کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش دانست و افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز بر این همکاری ها تاکید دارد و بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه نیز برنامه ۵ سال تصویب شده است.
وی ادامه داد: حوزه علمیه استان خوزستان فعال تر و تخصصی تر از سایر استان ها در امر آموزش و پرورش فعالیت می کند و خوزستان بیشترین سهم را در جذب سرباز طلبه ها دارا بوده است.
رحیمی آشنایی دانش آموزان با نظام آموزشی حوزه علمیه را یک خلاء عنوان کرد و گفت: برنامه دیدار دانش آموزان با حوزه علمیه باعث آشنا شدن دانش آموزان با ساختار حوزه علمیه می شود و باید سعی کنیم انحصار فضای آموزشی و کتاب درسی را بشکنیم و از مدارس صدرا به عنوان مدارسی استراتژیک در این خصوص می توان نام برد.