به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، نشست نشست کمیته همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه استان آذربایجان غربی با هدف بررسی و تحلیل فرایندهمکاری ها با موضوع (تفاهم نامه ۹۹_98)، تصمیم گیری نسبت به اجرایی کردن بندهای تفاهم نامه کمیته همکاریها، تصمیم گیری نسبت به برگزاری گردهمایی استانی واعلام موضوعات پژوهشی کمیته همکاری ها و نحوه اطلاع رسانی به حوزه های علمیه و جامعه فرهنگیان استان برگزار شد.
ابراهیم محمدی در این نشست با بیان اینکه با کمک و تعامل علما و روحانیان سعی می شود در راستای تحقق اهداف سند حرکت شود گفت: دغدغه اصلی مردم امروز فقط مسایل اموزشی است و توجه به تربیت و مسایل دینی بسیار کمرنگ شده است.
وی اضافه کرد: ما دراین نهاد توجه اصلی خودمان را به سمت تربیت دینی هدایت کردیم چرا که اموزه های دینی مهمترین عامل بازدارنده نوجوانان و جوانان از آسیب های اجتماعی است.
محمدی گفت: تنها راه گریز از این مشکلات و اسیبها بازگشت به دین حق، شناخت آن و عمل به تعالیم و آموزههای آن است.
وی اضافه کرد: اسلام به عنوان آخرین و جامعترین دین میتواند در تعلیم و تربیت انسان و نجات او از بحرانهای پیش رو، نقش اساسی و محوری ایفا نماید و رهبر معظم انقلاب با اشرافیت بر این موضوع سند تحول را راهکار این موضوع اعلام کرده اند.
نایب رئیس کمیته همکاریهای استان ادامه داد: دوران جوانی و نوجوانی در تعیین شخصیت انسان، حساس و سرنوشتساز است. برای استفاده صحیح از جوانی، باید به راهنمایی آگاه و آشنا به مسیر و دور از خطا و اشتباه رو آورد و قرآن و احادیث صحیح معصومین (علیهم السلام) بهترین راهنما هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی اظهار داشت: بنیاد و اساس هرگونه اصلاح و زمینه برای پیشرفت و تعالی، دانش و بینش صحیح است. تعلیم و تربیت است که میتواند این دانش و بینش را برای جامعه تضمین و تهذیب نفوس مردم را به خوبی تقویت نماید.
وی بیان کرد: تعالیم دینی و عملِ با اخلاص به آنها، عامل مؤثر بلکه یگانه عامل در درمان و معالجه بیماریهای اخلاقی و روانی است. بنابراین هدف تعلیم و تربیت اسلامی، ساختن افراد اسلامی است و در این زمینه باید از ظرفیت طلبه ها و عالمان دینی بهره گرفت.