به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، در این نشست صمیمی و 120 دقیقه ای حجت الاسلام و المسلمین سعید روستا آزاد ضمن خیرمقدم به مشاورعالی وزیر ضمن معرفی مدیران این معاونت در سخنانی اظهارکرد: یکی از اقدامات خوب و ارزشمند بعد از انقلاب اسلامی راه اندازی ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش بود تا تعلیم و تربیت دینی از دوران کودکی و دانش آموزی در مدارس شکل بگیرد.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و رئیس میز توسعه و تعمیق باور دینی این دفتر تصریح کرد:پس از بیانات و دغدغه های مقام معظم رهبری پیرامون موضوع آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت یکی از میزهای اختصاصی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی دفتر میز آموزش و پرورش است که با نگاه جدّی به آن پرداخته ایم و طرح های متعددی را با حضور شخصیت ها، صاحب نظران حوزوی و دانشگاهی ارائه کرده ایم که یکی از آنها طرح «تربیت محور» است.
وی به بیان نکاتی درباره کلیت طرح «تربیت محور» میز آموزش و پرورش پرداخت و اظهار داشت: اگر بخواهیم یک کار را به عنوان فعالیت محوری در استان قم مطرح کنیم و تمام توانمان برای آن بگذاریم، طرح «تربیت محور» است.
حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد ادامه داد: اعزام قریب به 30هزار مبلغ در مناسبت ها و ایام مختلف در طول سال و محورقرارداد جوانان و نوجوانان در برنامه های تبلیغی یکی از ظرفیت ها ارزشمند دفتر تبلیغات اسلامی است که می توانند با برنامه ریزی دقیق تر بخشی از آن در خدمت تعلیم و تربیت باشد.
وی با بیان اینکه هم افزایی و تعامل دفتر با ستاد همکاری ها یکی از ظرفیت های مهم می باشد، گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با دهه های متمادی تلاش در عرصه ها مختلف فرهنگی، تبلیغی، تربیتی امروز با تمام ظرفیت خود در خدمت ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش برای تربیت نسلی متعهد و ولایت مدار است.
در این نشست صمیمی که مدیران بخش های مختلف تبلیغی، فرهنگی، آموزشی و امور استان های معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر حضور داشتند هر کدام گزارشی از فعالیت های حیطه کاری خود ارائه کردند.
در ادامه این دیدار مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاریها ضمن تشکراز گزارش های ارائه شده در سخنانی اظهارداشت: دو مأموریت در مجموعه ستاد همکاریهای مورد توجه و پیگیری قرار دارد؛ «نیازهای آموزش و پرورش» و « ظرفیت های مختلف موجود در حوزه علمیه و مراکز حوزوی» که بحمدلله در نشست های مختلف و دیدارهای متعددی که در طول هفته داریم به هم افزایی ها و تعاملات ارزشمندی دست پیدا کرده ایم.
علیرضا حاجیان زاده افزود: تمامی فعالیت های ستاد بر اساس اسناد بالا دستی و سند تحول بنیادین در عرصه های مختلف طراحی، برنامه ریزی و در حال پیگیری است.
وی گفت: تربیت نیروی انسانی، سربازان طلبه، دانشگاه فرهنگیان ، حوزه علمیه خواهران، تبلیغ و اعزام مبلغ مستقر و مناسبتی، امامت جماعت مدارس از جمله مباحثی است که نیازمند تقویت این همکاریها و تعاملات می باشد.
سپس علیرضا رحیمی، معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاریها در این نشست افزود: در طول سال و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قریب به 8 هزار جلسه تخصصی و عمومی را برای مدیران و معلمان که به طور میانگین در هر منطقه 10 جلسه برگزار کرده ایم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 10 هزار طلبه در مدارس مشغول به آموزش می باشند و تعداد 4 هزار نفر شاغل و 4500 نفر در مدارس امین مشغول به خدمت رسانی می باشند و در این میان نباید از حضور 1200 سرباز طلبه حاضر در آموزش و پرورش غافل شد چرا که برخی از این سربازان طلبه اقدامات تعلیم و تربیتی ارزشمندی را در مناطق خود ارائه می کنند.
در پایان این نشست صمیمی مقرر شد جلسات دیگری با حضور کارشناسان ادامه پیدا کند.