به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، کورش مودت، ظهر دوشنبه ۹ دی ماه ۹۸ در جلسه استانی کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: تربیت دینی و اعتقادی در مدارس بر مدار سند تحول بنیادین به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار مجموعه تعلیم و تربیت خوزستان به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ نماز و آموزه های قرآنی و دینی از جمله راهبردهای مجموعه تعلیم و تربیت استان درحوزه تربیت اعتقادی است؛ توضیح داد: شالوده اساسی سند تحول بنیادین رسیدن دانش آموزان به حیات طیبه است که آموزش و پرورش استان رسیدن به این هدف را با همکار حوزه و روحانیت و دیگر دستگاه های فرهنگی و مذهبی به عنوان برنامه اصلی خود دنبال می کند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: آموزش مهارت های زندگی اجتماعی از سنین پایین در دوره های پیش دبستانی و ابتدایی می تواند به عنوان مهمترین عامل کاهش آسیب های اجتماعی در سطح استان خوزستان نقش ایفا کند.
نایب رئیس کمیته همکاریهای خوزستان در عین حال با اظهار اینکه سند تحول بنیادین می بایست به عنوان نقشه راه نظام تعلیم و تربیت در اولویت برنامه های عملکردی مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار گیرد؛ توضیح داد: آموزش و پرورش خوزستان با داشتن بالغ بر ۱۱ هزار و ۵۴۰ واحد آموزشی، ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز و ۶۵ هزار نیروی شاغل دارای ظرفیت بالایی در حوزه اجرایی شدن مفاد سند تحول بنیادین است.
وی در پایان یادآور شد: استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز به عنوان یکی از اولویت های مجموعه تعلیم و تربیت استان در دستور متولیان آموزش و پرورش خوزستان قرار دارد. مشارکت اجتماعی مردم می تواند نقش مهمی در تحقق اهداف عالی نظام تعلیم و تربیت ایفا کند.