به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد ظهر دوشنبه ۹ دی ماه ۹۸ در جلسه استانی کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه اظهار کرد: خانواده، مدرسه و مسجد سه مولفه اصلی مثلث تعلیم و تربیت کشور هستند در همین راستا بسترسازی برای ارتقای هم افزایی بین این سه نهاد می بایست در اولویت برنامه های عملکردی مجموعه تعلیم و تربیت استان خوزستان قرار گیرد.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای کامل این بیانیه، خاطرنشان کرد: راهبردهای اصلی برای اجرای مفاد بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان نقشه راه مسئولین کشور مشخص و مبرهن است. بر همین راستا آموزش و پرورش نیز می بایست با گام هایی استوار در راستای تحقق و ترویج سیره انقلاب اسلامی در بین دانش آموزان گام بردارد.
* آموزش و پرورش تراز انقلاب اسلامی
حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد ادامه داد: آموزش و پرورش و حوزه علمیه به عنوان دو نهاد تاثیرگذار در حوزه فرهنگی استان می بایست با یافتن و تقویت زمینه های مشترک هم افزایی های خود را در حوزه های عملکردی گسترش و توسعه دهند.
رئیس کمیته همکاریهای خوزستان در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه به مسائل تربیتی در سطح مدارس استان، خاطرنشان کرد: ترویج و تقویت فرهنگ نماز به عنوان یک امر تربیتی ویژه می بایست در دستور کار متولیان تعلیم و تربیت استان قرار گیرد.
وی در پایان یادآور شد: اگر آموزش و پرورش بتواند با تلاش و زمینه سازی منسجم به آموزش و پرورش تراز انقلاب اسلامی مبدل شود می توان شاهد مرتفع شدن بسیاری از چالش های اجتماعی در جامعه باشیم.
*دیدار با همکاران حوزه ستادی
همچنین حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد در دیدار جاگانه ای با همکاران حوزه ستادی آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: تربیت مهمترین شالوده امت اسلامی است و وظیفه خطیر تعلیم و تربیت نسل جوان امروزی به عهده معلمان است.
*جایگاه و نقش وزین معلمان در تربیت دانش آموزان
نماینده ولی فقیه در خوزستان با تاکید بر اهمیت، جایگاه و نقش وزین معلمان در تربیتدانش آموزان، خاطرنشان کرد: برای اینکه معلمان بتوانند در حوزه تعلیم و تربیت اثربخش باشند می بایست ابتدا در راستای تربیت نفس خود گام بردارند و این معنا که حرفه معلمان هم سنگ رسالت انبیا شمرده شده است افتخار بزرگی برای معلمان است.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد اضافه کرد: برای رسیدن به بندگی هر شخص می بایست در راستای رعایت حق الله، حق النبی و حق الولی گام بردارد. حق الله همان حق عبودیت و بندگی است همچنین حق النبی پیروی از سنت پیامبر اکرم (ص) است. حق الولی نیز حرکت در مسیر ولایت امامان معصوم است.
وی در پایان با تاکید بر ضرورت توجه به تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان استان، خاطرنشان کرد: معلمان به عنوان بهترین الگوهای رفتاری برای دانش آموزان می توانند نقش مهمی در تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان ایفا کنند.