Print
Zoom In
Zoom Out

با حضور در مرکز ملی پاسخگویی؛

فرهنگیان قمی با کاربردهای اپلیکیشن "بشری" آشنا شدند

شناسه مطلب: 11334
زمان انتشار: چهارشنبه 23 مرداد 1398 ساعت 10:24

جمعی از فرهنگیان استان قم با حضور درمرکز ملی پاسخگویی با جریان شناسی شبهات و کاربردهای اپلیکیشن "بشری" آشنا شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، در این نشست که با حضور حمزه‌ای،معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم و گروه اندیش ورزان این معاونت، برگزار گردید، علاوه بر آشنایی مدعوین با کاربرد ها و فعالیت های مرکزاهداف طرح پاسخگویی ویژه فرهنگیان تشریح شد.

حجت‌الاسلام‌ حامد ملکی ،سرپرست گروه پاسخگویی مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی  در این نشست با بیان ویژگی پاسخگویی درمرکز گفت: این نشست در راستای اجرای طرح پاسخگویی ویژه فرهنگیان که از سال 96 در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی در حال اجرا است برگزار گردید.

وی استان قم را به جهت فرصت‌ها و تهدیدات خاص، ویژه دانست و بیانات مقام معظم رهبری  در تاریخ 19 دی 97 مبنی بر عدم غفلت از مکر دشمن برای تغییر روحیه انقلابی و دینی قم را تأکید بر توجه هر چه بیشتر به این استان قلمداد کرد.

حجت الاسلام ملکی انتخاب بخش مکتوب برای پاسخگویی به فرهیختگان و فرهنگیان را از ویژگی‌های بخش مکتوب  دانست و گفت؛ پاسخگویی تخصصی ، در نظر گرفتن ویژگی‌های پرسش و پرسشگر،ارائه پاسخ متناسب با سطح علمي، اجتماعي، فردي و حتي جنسیتي پرسشگر، از مواردی است که مد نظر کارشناسان مرکز می باشد. 

وی افزود؛پاسخ‌های جامع و کامل به همراه توجه به همه ابعاد مسئله ، امكان تعامل گروهي كارشناسان در سؤالات و شبهات ویژه ،ارائه پاسخ‌های مستدل، مستند، متقن و تا حد امکان استفاده از منابع دسته اول پاسخ‌ها ، مستندسازی دقیق ، همراه با اتقان و تأثیرگذاری و نیز  ارزیابی سؤال قبل از ارسال به پرسشگر و اقدام به اصلاحات لازم از ویژگی های عملکردی کارشناسان برای رساندن پرسش گر به یک پاسخ قانع کننده و مورد اطمینان است. 

حجت الاسلام ملکی در ادامه به تشریح ظرفیت های اپلیکیشن "بشری" به عنوان درگاه ورودی فرهنگیان به این طرح پرداخت و به تفصیل نرم‌افزاراندرویدی و تحت وب آن را برای مدعوین تبیین کرد. 

 وی در ادامه  به موانع اجرای این طرح و اقدام به برطرف سازی مشکلات اشاره نمود و خواستار همت این قشر فرهیخته، برای استفاده بهینه از این سامانه جهت پشتیبانی علمی برای پاسخگویی به فضای فکری جامعه خصوصاً دانش آموزانشد.

در ادامه این نشست برخی نکات و انتقادات و پیشنهادات مهمانان مطرح وضمن پاسخ گویی به آنان ،جهت فرآوری و آشنایی بهتر معلمان از پاسخگویی مرکز، نشستی نیز با توضیحات حجت‌الاسلام‌والمسلمین هاشمی جزی «مدیر بخش پشتیبانی علمی مرکز» با موضوع جریان شناسی شبهات ادامه یافت

 در پایان این نشست  دو تن از کارشناسان مرکز به ارائه نقشه پاسخگویی، روش تحلیل سؤال و نحوه ارائه پاسخ پرداختند.

لازم به ذکر است نقشه پاسخگویی توسط کارشناسان خبره بخش ارزیابی به صورت اختصاصی برای مرکز ملی تهیه و تدوین شده است.

گفتنی است نرم‌افزار اندرویدی بشری، تولید گروه پاسخگویی مکتوب مرکز ملی است که ویژه معلمان و مربیان، امامان جماعت مدارس و سایر مؤثران فرهنگی و تبلیغی در مدارس بوده و دارای دو بخش با عضویت و بدون عضویت جهت ارسال سؤال می‌باشد و درصورتی‌که کاربران سؤالات خود را از طریق بخش با عضویت ارسال نمایند، پاسخ‌های تخصصی‌تر بر اساس ویژگی‌هایی که در عضویت پر کرده‌اند دریافت خواهند کرد و درصورتی‌که از بخش بدون عضویت سؤال خود را ارسال کنند، پاسخ‌هایی با توجه به جنبه‌های عمومی ارائه خواهد شد. 

کارشناسان مرکز ملی با تکیه بر تجربه غنی پاسخگویی و منابع و نرم‌افزارهای علمی و با در نظر گرفتن ملاحظات و شرایط محیطی مدارس و آموزشگاه‌ها اقدام به ارائه پاسخ، راهکار و مشاوره‌های دینی خواهند نمود.

گفتنی است  این طرح تنها ویژه معلمان و مربیان، امامان جماعت مدارس و سایر مؤثران فرهنگی و تبلیغی در مدارس می باشد نه دانش آموزان و خانواده های آنها

آدرس نسخه وب بشری: 

edu.pasokhgoo.ir

جهت دانلود نسخه اندروید:

https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.boshra/?l=fa






 آیت الله نور مفیدی

توجه ویژه شخص رئیس‌جمهور به آموزش وپرورش نویدبخش تحولات است

طرح حضور ویژه فرهنگیان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند برگزار شد

مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش

ستاد همکاریها‌ حلقه اتصال دو نهاد بنیادین کشور است

دبیرجدید ستاد همکاری حوزه‌علمیه وآموزش و پرورش منصوب شد

در زنجان تاکید شد

لزوم حضور روحانیان متخصص برای آموزش دینی کودکان و نوجوانان

تعبیرزیبای آیت الله جوادی آملی از آموزش و پرورش

امام جمعه اهواز

مکتب حاج قاسم  حاصل پیوند تربیتی  منزل، مدرسه و مسجد است  

مناسبت هزارمین سال تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف تدوین شد

فیلم «داستانی ـ تربیتی» شیخ طوسی و تأسیس حوزهٔ علمیهٔ نجف اشرف

سه‌شنبه‌های حضور؛

 پیوند مدرسه، مسجد و نسل جدید در شهرستان دنا + و تصاویر

با همکاری حوزه و آموزش و پرورش

تکاپوی طلاب برای پاسخ به شبهات دینی

امام جمعه رباط کریم:

لزوم همکاری همه دستگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی دانش آموزان

راهکارهای همکاری استعدادهای درخشان با حوزه علمیه اصفهان بررسی شد

با شرکت سه میلیون دانش‌آموز

گزارشی ازافتتاحیه «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰هزار مدرسه کشور

طلاب طرح امین عضو مؤثر تیم تربیتی مدارس باشند

به همت دفترتبلیغات اسلامی

کتاب « کار در کلاس» ویژه مقطع پیش‌دبستانی منتشر شد

گزارشی از دوره آموزشی توجیهی کریمه اهل‌بیت(س)

تحولی نو در نظام تعلیم و تربیت اسلامی با اجرای طرح امین   

گزارشی از یک نشست استانی

از گلایه های طلاب طرح امین تا توضیحات با سعه صدر مسئولین