Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله العظمی نوری همدانی:

نقش معلمان در تربیت جامعه محوری و اساسی است

شناسه مطلب: 11109
زمان انتشار: پنجشنبه 16 اسفند 1397 ساعت 14:35

ستاد همکاریها/ نباید اجازه دهیم فرهنگ غربی در برنامه های آموزش و پرورش رسوخ کند

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها یکی از مراجع معظم تقلید شیعه در قم گفت؛ نقش معلمان بر تربیت نسل جوان جامعه محوری و اساسی است و این تربیت می بایست بر پایه برنامه ای مدوّن و دقیق ترسیم و انجام شود.

آیت الله العظمی حسین نوری همدانی، ظهر امروز شانزدهم اسفند در دیدار وزیر آموزش و پرورش و هیئت همراه با انتقاد از شیوه های دوگانه مدیریتی در برخی بخش های اجرایی کشور تصریح کرد: امروز برخی از مشکلاتی که در زمینه آموزش و پرورش وجود دارد، ریشه در داخل و وجود اراده های دوگانه در مدیریت کشور است

ایشان گفت؛ باید بدانیم تا زمانی که دو اراده در کشور حاکم باشد، مشکلات زیادی کشور را تهدید خواهد کرد، زیرا وجود 2 اراده در عرصه مدیریتی، زمینه سوء استفاده های دشمن را فراهم می آورد.

معظم له خاطرنشان کرد: متولیان عرصه آموزش و پرورش باید از اهمیت کار خود آگاه باشند و بدانند اگر بتوانند یک نفر را به خوبی تربیت کنند، گویا همه انسان ها را تربیت کرده اند؛ همچنین باید دانسته شود که اضلال و گمراهی یک نفر نیز به مثابه گسترش گمراهی در همه عالم است.

وی با تأکید بر اینکه دانش آموزان باید به شیوه های اسلامی تربیت شوند،عنوان کرد؛ بر اساس روایات، اگر شخصی می خواهد دیگران را تربیت کند، ابتدا باید خودسازی کند، زیرا بدون خودسازی، تربیت دیگران ممکن نیست.

ایشان با بیان اینکه نباید اجازه دهیم فرهنگ غربی در برنامه های آموزش و پرورش رسوخ کند، گفت: آموزش و پرورش باید برنامه های بنیادین برای تربیت نسل جدید داشته باشد، لذا برنامه ها باید مبتنی بر فرهنگ اصیل اسلامی پایه ریزی شود.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به اینکه همه انسان ها به جز معصومان(ع) از بدو تولد خام و ناپخته هستند، گفت: انسان ها نیاز دارند تا همواره عده ای با تعلیم و تربیت، استعدادهای آن ها را شکوفا کنند.

وی کار آموزش و پرورش را در زمینه شکوفاسازی استعدادهای کودکان و نوجوانان بسیار با اهمیت دانستند و اظهار داشت؛ مسؤولان این دستگاه با اهمیت باید در زمینه انتخاب اساتید بسیار دقت داشته باشند و اساتیدی مطلع، آگاه به زمان و کارآمد را انتخاب کنند.

آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه آموزش و پرورش علاوه بر انتخاب استاد خوب و کارآمد باید زمینه تربیت پذیری دانش آموزان را نیز فراهم سازد، افزودند: معلمان باید کاری کنند که روح تربیت پذیری در دانش آموزان نهادینه شود.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش باید برنامه های بنیادین برای تربیت نسل جدید داشته باشد،ابراز کرد: فرهنگ ایرانی و فرهنگ اسلامی از همدیگر جدا نیستند، بنابراین برنامه های آموزش و پرورش نباید برگرفته از مبانی تمدن غرب باشد، بلکه همه برنامه های جامعه ایرانی باید مبتنی بر فرهنگ اصیل اسلامی پایه ریزی شود.

انتهای پیام /

تحقق برنامه های همکاریها (11)

توانمند سازی فرهنگیان یزد

تحقق برنامه های ستاد( 10)

نشست توانمندسازی مربیان امین استان کرمانشاه برگزار شد) + تصاویر

تحقق برنامه های همکاریها (9)

دوره توانمندسازی طلاب، روحانیون و ائمه جماعات مدارس آذربایجان شرقی برگزار گردید

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی:

اسلام و ارزش‌های آن را با زبان ساده و شیرین به دانش‌آموزان بگویید

تحقق برنامه های همکاریها (8)

بازدید دانش آموزان از کتابخانه مجتهده "بانوامین"

بسیج در کلام امام خامنه ای

جملاتی ناب از رهبرمعظم انقلاب درباره بسیج

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

گفت وکو با مولف کتاب «مبلغ کودک، تبلیغ با نمک»

گزارشی از فعالیت مبلغین موسسه الزهرای قم در لرستان

تحقق برنامه های همکاریها (7)

فیلم / نگاهی به طرح ملی تعالی پیوند مدرسه، مسجد و منزل "سه میم"

 فیلم/ تحقق برنامه های همکاریها (6)

 آشنایی با مدارس وابسته به حوزه علمیه

تحقق برنامه های همکاریها (5)

نشست طرح پیوند مسجد ،مدرسه و منزل در پاکدشت

تحقق برنامه های همکاریها (4)

برگزاری دوره آموزشی مهارتی« راه نشان تربیت » در شهرستانهای تهران

تحقق برنامه های همکاریها (3)

اجرای آزمایشی طرح "سه میم" دربرخی مدارس 12 استان

با حضور مسئولین شهر سلماس؛

اولین همایش مدارس مجری طرح تربیتی امین شهرستان سلماس برگزار شد

با حضور طلاب و دانشجویان

برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی کودک و نوجوان در شهرستان های جنوب استان کرمان