به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها این نشست با حضور مسئولین مرکز مطالعات اسلامی و اقتصاد مقاومتی حوزه ، رئیس اداره آموزشهای ضمن خدمت وزارت آموزشوپرورش و معاون پژوهش و برنامهریزی دبیرخانه ستاد همکاریها برگزارشد.
در ابتدای این نشست معاون پژوهش و برنامهریزی دبیرخانه ستاد با اشاره به اهمیت فرهنگ و نقش آن در زندگی مردم و لزوم فعالیتهای فرهنگی برای اصلاح سبک زندگی گفت:حمایت از کالای ایرانی نیازمند فراهم کردن زیرساختها است.
علیرضا رحیمی مهمترین شاخص برای حمایت از کالای ایرانی را کار فرهنگی دانست و گفت؛ تا وقتی نگاه و رویکرد زندگی مبتنی بر آموزههای دینی شکل نگیرد استفاده و حمایت از کالای ایرانی محقق نخواهد شد.
در ادامه این نشست ،گلیکانی مسئول دوره های آموزشی مرکز مطالعات راهبردی حوزه اظهار داشت: این مرکز از سال 92 بحث اقتصاد مقاومتی را در دستورکار خود قرارداده و کارهای مهمی در این زمینه صورت گرفته است.
وی گفت؛تاکنون مطالعات خوبی پیرامون مبانی اقتصاد مقاومتی در متون دینی،تربیت اساتید خبره،تولید محتوا و کتب مفیداز اقداماتانجام شده است که کتاب حمایت از کالای ایرانی یکی از دستاوردهای این اقدامات است.
در ادامه نشست، دانش فر رئیس اداره آموزشهای ضمن خدمت وزارت آموزش و پرورش با تشریح فرآیند دورههای ضمن خدمت، آمادگی وزارت متبوع خود را برای برگزاری دورههای حضوری و الکترونیکی ضمن خدمت با موضوع حمایت از کالای ایرانی را بیان نمود.
در این نشست مقرر گردید حداکثر ظرف مدت یک هفته فرآیند اجرای این دوره ها فراهم تا فرهنگیان بتوانند در این دوره شرکت نمایند.