به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد ، علیرضا حاجیانزاده در جمع مدیر و معاونین حوزه های علمیه کشور اظهارداشت: از حسن اعتماد وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه قدردانی میکنم و امیدوارم بتوانم این امانت را به سرمنزل مقصود برسانم.
*نگاهی به همکاریها از سه منظر
وی گفت:ستاد همکاریها از سه منظر شکلی ، محتوایی و روند اقدامات به اهداف خود جامه عمل می پوشاند.
وی اظهار کرد: در بحث شکلی ستاد،چند عنصر مهم برای حیات آن ضرورت دارد که شامل حمایت و راهنمایی مسئولان عالی دو نهاد است که در حال حاضر آیت الله اعرافی و آقای دکتر بطحائی اهتمام ویژه ای در حمایت از ستاد داشته اند ، عنصر دوم همت و پشتکار مجریان و دبیر ستاد است و با همراهی حجت الاسلام والمسلمین ملکی که عهده دار دبیری ستاد بودند توفیقات خوبی به دست آمده است و امید واریم در این دوره هم بتوانم امانتدار خوبی باشم.
حاجیانزاده بیان کرد:همراهی و همکاری حوزه های ستادی و معاونت های هر دو مجموعه نیز از عناصر مهم و حیاتی در بقای ستاد است.
دبیرستاد همکاریها خاطرنشان کرد:از نظر محتوایی نیز مساله محوری در این بخش بهره گیری از ظرفیت حوزه است که در دو بخش ایجاد پشتوانه و اندیشه و تفکر حوزوی و نیزپشتوانه الگویی روحانیت در ارتباط چهره به چهره دارای اهمیت است.
*مراقب باشیم موارد جزئی ما را گرفتار نکند
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش گفت:اگر این عناصر با هم پیگیری شود اثرگذاری حوزه در نظام فکری آموزش و پرورش افزایش می یابد.
وی تصریح کرد:در مسیر تحقق اهداف باید مراقب باشیم موارد جزئی و اجرایی ما را گرفتار نکند و از مسائل اساسی و بنیادی باز ندارد که امیدواریم بااین رویکرد در سال آینده به جای گزارش اجرایی برنامه ها، اثر گذاری حوزه در نظام تعلیم و تربیت اسلامی را داشته باشیم
*تداوم اقدامات گذشته با نگاه تحولی
دبیر ستاد همکاریها بیان کرد: تداوم اقدامات گذشته و اصلاح و تقویت آن و ایجاد تحول و نگاه تحولی با بررسی و ارزیابی وضعیت موجود اثرگذاری خوبی در تعیین نقشه راه خواهد داشت.
حاجیان زاده گفت:در این راه باید وضعیت مطلوب را ترسیم کنیم و فرآیند رسیدن از وضع موجود به مطلوب را در روند اقدامات دنبال کنیم و به نتایج قابل قبولی دست یابیم.
وی افزود:باید تبلیغ چهره به چهره را در کمیته های استانی و تباد ل اندیشه و تفکر حوزوی را در کمیته های تخصصی ستادی طراحی کنیم و موضوعات را مساله یابی و راهکارها را استخراج کنیم و در نهایت طرحی ارائه دهیم که به تائید حوزه رسیده باشد.
مشاورعالی وزیر خاطرنشان کرد؛ همچنین در حوزه تولید و محتوا باید وارد شویم و دایرة المعارفی با استفاده از منابع اسلامی شامل ؛قرآن ، سیره و سنت اهل بیت علیهم السلام در موضوع تربیت دینی برای بهره مندی آموزش و پرورش تدوین کنیم.
*نیازمند کمک همه اعضای شورای معاونین
حاجیانزاده عنوان کرد:البته کاری سخت در پیش داریم و نیازمند کمک همه اعضای شورای معاونین هستیم و هدایت ،نظارت و حمایت سه عنصر اصلی است که مورد انتظار است.
انتهای پیام /