به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها ،خانم ظهیری در دیدار خانم مینایی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورشبا اشاره به اینکه درسهای فعلی آموزش و پرورش مهارتهای کافی خانواده را به دختران منتقل نمیکند، گفت: یکی از موارد تعامل حوزههای علمیه خواهران با وزارت آموزش و پرورش میتواند افزایش مهارتهای خانواده در میان دختران باشد.
*راهاندازی برخی رشتههای تخصصی مرتبط با آموزشهای زندگی
وی با اشاره به راهاندازی برخی رشتههای تخصصی مرتبط با آموزشهای زندگی در حوزههای علمیه خواهرن یادآور شد: اهمیت همکاری میان حوزههای علمیه و وزارت آموزش و پرورش در میان دختران بیش از پسران است.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه مقدمه تحصیلات تکمیلی در آموزش و پرورش چیده میشود، اظهار کرد: بعد از خانواده، آموزش و پرورش مهمترین نهادی است که ارزشهای فرهنگی را به فرد منتقل میکند.
وی خواستار افزایش ارتباط میان حوزه علمیه خواهران و آموزش و پرورش شد و افزود: تاثیرگذاری دختران بر جامعه بیش از پسران است.
*آموزشهای خانواده را به آموزشها اضافه کنیم
ظهیری با اشاره به اینکه برخی از دختران در دوره تحصیلی متوسطه متاهل میشوند، خاطرنشان کرد: ضروری است دروس به دروس فعلی آموزش و پرورش بسنده نکنیم و آموزشهای خانواده را به آموزشها اضافه کنیم.
* 7میلیون دختر دانشآموز در مدارس به تحصیل اشتغال دارند
در این دیدار خانم مینایی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نیمی از کارمندان دولتی خانم در این وزارتخانه شاغل هستند و 7 میلیون دختر دانشآموز در مدارس به تحصیل اشتغال دارند، ادامه داد: تقریبا تمام دختران کشور از دالان آموزش و پرورش عبور میکنند.
وی با بیان اینکه عقبماندگیهای تاریخی زنان باید جبران شود، ادامه داد: در حال حاضر 98 درصد دختران دوره آموزش ابتدایی را طی میکنند، اما این میزان وقتی به متوسطه دوم میرسد، 20 درصد از دختران دوره تحصیلی متوسطه دوم را طی نمیکنند.
*آموزشهای قبل از ازدواج را به یک تکلیف قانونی
مینایی با بیان اینکه دختران در کتابهای درسی با وظایف خانواده چندان آشنا نمیشوند، خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم که آموزشهای قبل از ازدواج را به یک تکلیف قانونی در آموزش و پرورش تبدیل کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش مشارکت اجتماعی دختران گفت: از جمله مسائلی که نیازمند یاری حوزههای علمیه هستیم، افزایش خودمراقبتی دختران است.