به گزارش پایگاه دبیرخانه ستاد همکاریها ، مشاور عالی وزیر و دبیرستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش اظهار کرد: رویکرد مهم آموزش و پرورش تربیت عبادی و اعتقادی دانش آموزان و رشد فرهنگ اسلامی در جامعه است.
حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی ملکی در مراسم آغاز بکار دوره آموزشی طلاب وظیفه استان خوزستان با بیان این که بر اساس موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی، طلاب علاقمند و واجد شرایط می توانند دوره ضمن خدمت سربازی خود را در مدارس سپری کنند، گفت: درست به همان شکلی که دانش آموختگان سایر نهادهای آموزش عالی با عنوان سرباز معلم در آموزش و پرورش خدمت می کنند، طلاب حوزه های علمیه با عنوان طلبه وظیفه در دستگاه تعلیم و تربیت خدمت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه داشتن تحصیلات و گذراندن دوره های آموزشی لازم و تقبل خدمت در مراکز مورد نیاز آموزش و پرورش از شرایط اصلی جذب طلبه وظیفه است، خاطر نشان کرد: آموزش مفاهیم اخلاق اسلامی در برنامه های درسی دانش آموزان از نکات مهم و حائز اهمیت است که می بایست در مدارس برروی مسائل معنوی و اخلاقی که رعایت آنها لازم است تاکید شود.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی در ادامه افزود: طلاب عزیز می توانند از تاثیرگذاران برجسته در عرصه اخلاق و گسترش ارزشهای اخلاقی و اسلامی در میان جوانان و نوجوانان این مرز و بوم باشند و رشد فرهنگ و اخلاق و آداب اسلامی و معاشرتهای صحیح و برابر معیار در هر جامعه و شهری از جوامع و شهرهای اسلامی بویژه شیعی بستگی به مربیان دارد.
وی با تاکید بر این که معلمان اخلاق می بایست تلاش همه جانبه ای برای تهذیب دانش آموزان داشته باشند، گفت: آنچه ما را در مقابل دشمنان نگه داشته ایمان و باورهای دینی جوانان است که با آموزش سبک زندگی اسلامی- ایرانی به دانش آموزان فرصت حفظ اعتقادات و باورهای اسلامی به آنها داده می شود.
مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش در پایان گفت: یکی از نکات کلیدی در سند تحول بنیادین توجه به ظرفیت ها ی آموزش و پرورش است که برای تربیت عبادی و اخلاقی و اعتقادی دانش آموزان از ظرفیت های حوزه های علمیه استفاده خواهد شد.