به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها،این دوره با همکاری مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه ، ستاد همکاری ها و اداره کل خوزستان برگزار گردید.
طلاب وظیفه در این دوره مفاهیم و مطالبی چون ،آشنایی با اهداف دوره های تحصیلی و مرور کتاب های درسی، آشنایی با شرح وظایف و ماموریت های حوزه پرورشی ، آشنایی با آیین نامه اجرایی مدارس و نیز فضای مجازی آسیب ها و فرصت ها را خواهند آموخت .
نحوه پاسخ گویی به سئوالات و شبهات دانش آموزان ،آشنایی با روانشناسی کودک و نوجوان ،آشنایی با سند تحول بنیادین و...از دیگر مطالب دوره آموزشی سرباز طلبه در آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در مراسم آغاز به کار این دوره گفت: تربیت دانشآموزانی اندیشه ورز، تمدن ساز و تاریخ ساز با استفاده از راهبرد الگوپذیری مهمترین غایت نظام تعلیم و تربیت کشور است.
تقی زاده با بیان اینکه مهمترین اولویت مجموعه تعلیم و تربیت خوزستان نگاه ویژه به جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل است گفت ؛ توجه به بهداشت مدارس دختران از مهمترین راهبردهای برنامه توسعه آموزش و پرورش خوزستان در حوزه دختران است
نایب رییس کمیته همکاری های خوزستان با برشمردن ویژگی های دانش آموز ایده آل در نظام تعلیم و تربیت اسلامی، خاطرنشان کرد: پرورش دانش آموز دارای شخصیتی صبور، مطالبه گر، اندیشه ورز، منتقد، انتقادپذیر و پژوهشگر هدف نهایی آموزش و پرورش کشور است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: تربیت دانش آموز بر اساس معیارهای اسلامی تنها با زمینه سازی برای انتقال مواریث تاریخی، اسلامی و اجتماعی از نسلی به نسل دیگر و از جامعه ای به جامعه دیگر محقق می شود.
تقی زاده با اظهار اینکه آموزش ساده ترین مفاهیم زندگی اجتماعی بر اساس منابع دینی و ملی به نوآموزان پیش دبستانی راهبرد اصلی مجموعه تعلیم و تربیت خوزستان است، گفت؛ با اجباری شدن دوره پیش دبستانی در خوزستان این بستر مهیا شد تا دانش آموزان یک سال زودتر با مفاهیمی مثل محبت، دوستی، رفاقت، وحدت، همدلی و هماهنگی آشنا شوند.
وی در پایان یادآور شد: بزرگترین رسالت و مسئولیت هر جامعه تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی آن جامعه است که این مهم تنها با تلاش معلمان دلسوز و توانمند محقق خواهد شد.