Print
Zoom In
Zoom Out

درنشست کمیته همکاری های آذربایجان غربی مطرح شد

فعالیت روحانیون درسیصد مدرسه طرح امین/ مبنای فعالیتهای پرورشی سند تحول بنیادین است

شناسه مطلب: 10622
زمان انتشار: شنبه 02 تیر 1397 ساعت 09:43

نشست کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش استان آذربایجان غربیبه ریاست نماینده ولی فقیه در محل دفتر امام جمعه ارومیه برگزارشد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری ها، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در این نشست  گفت: تقویت گفتمان دینی در مدارس با هدف رفع شبها ت دانش آموزان ضروری است.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی افزود: بهره گرفتن از اساتید مجرب درزمینه تعلیم و تربیت  نباید فراموش شود و باید به عنوان یک وظیفه شرعی و دینی به این مساله نگریسته شود.

وی با اشاره  به راه انداری مدارس امین و حضور طلاب و روحانیون در این مدارس اضافه کرد: حضور طلبه ها در مدارس باید با حفظ شان این افراد توام بوده و برای دانش آموزان مفید باشد.

امام جمعه ارومیه بیان کرد: میزان مفید بودن محتوای ارائه شده در این مدارس توسط روحانیان نیز لازم است تا اثرگذاری بالای یک روحانی در مدرسه مشخص  باشد.

رییس کمیته همکاری های استان  اضافه کرد: مدارس غیردولتی نباید در برنامه ریزی ها مغفول واقع شود ، طلاب و روحانیون  خوش ذوق و متخصص بسیاری در استان وجود دارند که می توان از دانش دینی آنان در این مدارس بهره گرفت.

مبنای فعالیتهای پرورشی سند تحول بنیادین است
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: مبنای اجرای برنامه های تدوین شده در آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است.

ابراهیم محمدی افزود: برای اجرای بهینه یک برنامه لازم است تا زیر نظام ها آماده سازی شوند و اجرای دیر هنگام اما با بسترهای قوی می تواند در اجرای سند بسیار مفید باشد.

نایب رئیس کمیته همکاری ها آذربایجان غربی اضافه کرد: در سند تحول بنیادین 6 ساحت تعریف شده ورویکرد آن بر اساس مبانی نظری و تربیتی می باشد.

محمدی بیان کرد: اگر رویکرد تربیتی سند تحول بنیادین محقق نشود، جامعه دچار ضررهای فراوانی می شود.

فعالیت روحانیون درسیصد مدرسه طرح امین

در ادامه این نشست قدرت الله قاسمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان نیز اظهار کرد: 300 مدرسه امین در استان فعال است که در آنها طلاب حضور دارند و به شبهه ها و سئوالات دینی دانش آموزان در کنار سایر معلمان پاسخ می دهند.

وی برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور 2هزار نفر از داش اموزان استان، اجرای طرح مبین، اجرای طرح حفظ موضوعی قرآن کریم و فعالیت 21 دارالقرآن آموزش و پرورش رااز دیگر فعالیت های این معاونت دانست .





امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

گام‌های مهم حوزه علمیه خراسان در توسعه مدارس امین

مدیر حوزه علمیه فارس خبر داد؛

۹۶ درصد مخاطبان مدارس طرح امین ،عملکرد مبلغین را عالی ارزیابی کرده‌اند.

دوره آموزشی «جذب دانش‌آموزان به نماز» در کرمانشاه برگزار شد

امام جمعه اصفهان تأکید کرد؛

ضرورت آموزش مبتنی برفهم کودک

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی

طرح پیوند منزل مدرسه و مسجد از اهداف سند تحول بنیادین است

نشست مسئولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش نائین+ عکس

تصاویر/ نشست شورای همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خوی

رئیس ستاد همکاریها تبیین کرد

شش قلمرو مهم نهادهای آموزشی وعلمی برای آینده اسلام و ایران

جذب ۹۸ طلبه طرح امین درخراسان‌شمالی

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خراسان‌شمالی

پیوند «مدرسه، منزل و مسجد» سبب کاهش آسیب اجتماعی می‌شود

امام جمعه اصفهان خبرداد

فعالیت یکهزار طلبه طرح امین دراصفهان

نتایج پایش عملکرد ۵۷۰ مربی طرح امین در استان کرمانشاه اعلام شد.

با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

بیست‌ودومین اجلاسیه مدیران مدارس صدرا در مشهد برگزارشد

آیت‌الله اعرافی در دیدار مدیر مسئول ایکنا:

پیام‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش ترویج شود

تصاویر/امام جمعه خوی در میان دانش آموزان دارالقرآن امام خمینی (ره)