به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری ها، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در این نشست گفت: تقویت گفتمان دینی در مدارس با هدف رفع شبها ت دانش آموزان ضروری است.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی افزود: بهره گرفتن از اساتید مجرب درزمینه تعلیم و تربیت نباید فراموش شود و باید به عنوان یک وظیفه شرعی و دینی به این مساله نگریسته شود.
وی با اشاره به راه انداری مدارس امین و حضور طلاب و روحانیون در این مدارس اضافه کرد: حضور طلبه ها در مدارس باید با حفظ شان این افراد توام بوده و برای دانش آموزان مفید باشد.
امام جمعه ارومیه بیان کرد: میزان مفید بودن محتوای ارائه شده در این مدارس توسط روحانیان نیز لازم است تا اثرگذاری بالای یک روحانی در مدرسه مشخص باشد.
رییس کمیته همکاری های استان اضافه کرد: مدارس غیردولتی نباید در برنامه ریزی ها مغفول واقع شود ، طلاب و روحانیون خوش ذوق و متخصص بسیاری در استان وجود دارند که می توان از دانش دینی آنان در این مدارس بهره گرفت.
مبنای فعالیتهای پرورشی سند تحول بنیادین است
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: مبنای اجرای برنامه های تدوین شده در آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است.
ابراهیم محمدی افزود: برای اجرای بهینه یک برنامه لازم است تا زیر نظام ها آماده سازی شوند و اجرای دیر هنگام اما با بسترهای قوی می تواند در اجرای سند بسیار مفید باشد.
نایب رئیس کمیته همکاری ها آذربایجان غربی اضافه کرد: در سند تحول بنیادین 6 ساحت تعریف شده ورویکرد آن بر اساس مبانی نظری و تربیتی می باشد.
محمدی بیان کرد: اگر رویکرد تربیتی سند تحول بنیادین محقق نشود، جامعه دچار ضررهای فراوانی می شود.
فعالیت روحانیون درسیصد مدرسه طرح امین
در ادامه این نشست قدرت الله قاسمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان نیز اظهار کرد: 300 مدرسه امین در استان فعال است که در آنها طلاب حضور دارند و به شبهه ها و سئوالات دینی دانش آموزان در کنار سایر معلمان پاسخ می دهند.
وی برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور 2هزار نفر از داش اموزان استان، اجرای طرح مبین، اجرای طرح حفظ موضوعی قرآن کریم و فعالیت 21 دارالقرآن آموزش و پرورش رااز دیگر فعالیت های این معاونت دانست .