اعضای کمیته همکاریهای حوزه های علمیه وآموزش وپرورش،ائمه جمعه،روسا ومدیران ادارات،مدیران حوزه های علمیه،روسای ادارات اوقاف وامور خیریه وتبلیغات اسلامی،معاونین پرورشی وکارشناسان در باشت گرد هم آمدند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاری ها دراین گرد هم آیی حجه الاسلاموالمسلمین عبودی امام جمعه شهرستان باشت در مورد فلسفه کمیته همکاریهای حوزه های علمیه وتعامل وهمکاری باآموزش وپرورش به تفصیل سخن گفت .
در ادامه این نشست مدیر کل آموزش وپرورش استانونائب رئیس کمیته همکاریها تقدیر وتشکر از شرکت کنندگان این محفل به بحث و بررسی در خصوص تعامل وهمکاری بین این دو حوزه پرداخت.
زارع پور با تأکید بر لزوم ارتباط بیشتر حوزویان با نیروهای آموزش و پرورش در شرایط فعلی، ابراز داشت: اگر ما تلاش کنیم تا هویت دانش آموزان، دینی و اعتقادی شود، آن وقت چنین فردی وقتی وارد دانشگاه می شود یا در مناصب گوناگون کشوری قرار می گیرد، به معنای واقعی می تواند در خدمت نظام اسلامی قرار گیرد.
درادامه ائمه جمعه وروسای ادارات آموزش وپرورش شهرستانها ومناطق نظرات،دیدگاهها،پیشنهادات،انتقادات وبرنامه های یکساله کمیته همکاریها را بیان نمودند.همچنین در این همایش گزیده ای از برنامه های استانی وشهرستانی در قالب یک کلیپ نمایش داده شد.
رئیس آموزش وپرورش شهرستان باشت به عنوان میزبان این همایش از تعامل وهمکاری بین آموزش وپرورش وحوزه های علمیه سخن گفت : ارتباط حوزه و آموزش و پرورش باید بیش از این ها شود تا دانش آموزان ضمن بیان سؤالات و شبهات خود، از فرد روحانی درخصوص مسایل سیاسی، فرهنگی و اخلاقی مشاوره بگیرند.
محمود نظری افزود :تعلیم و تربیت رکن اساسی کشور و هویت ملی جامعه است و نباید دچار طوفان زدگی اقتصادی یا سیاسی شود و یا نگاه به آن، ابزاری باشد.
وی گفت:آموزش و پرورش رکن اساسی نظام اسلامی می باشد، به طوری که بهترین نیروهای انقلابی در اوایل انقلاب به آموزش و پرورش آمدند و این نشانه درک درستی است که انقلاب اسلامی نسبت به این موضوع داشته است.
رئیس آموزش وپرورش شهرستان باشت گفت:امروز مقام معظم رهبری بر لزوم تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش تأکید دارند و خوشبختانه با وجود حوزه های علمیه و پیشینه عظیم تاریخی کشور ما در عرصه تعلیم و تربیت، امروز شرایط برای چنین تحولی فراهم است.
در ادامه حجت الاسلام جعفری مدیر حوزه علمیه خواهران استان در مورد تعامل حوزه های علمیه وآموزش وپرورش گفت؛حوزه های علمیه امروز با تمام ظرفیت و توان خود آماده همکاری با آموزش و پرورش می باشند، اظهار داشت: در شرایط کنونی حقیقتاً فرصت بسیار خوبی برای تعمیق این همکاری ها پدید آمده است
معاون پرورشی آموزش وپرورش ودبیر استانی کمیته همکاریها درخصوص اجرای برنامه های یکساله نقطه نظرات وپیشنهادات اعضای حاضر در جلسه به ایراد سخن پرداختند وهمه برنامه ها را مثمر ثمر بیان نمودند.
سیدبهاءالدین ملک حسینی در این نشست نقش آموزش وپرورش را در تعلیم وتربیت دانش آموزان مؤثر دانست وافزود: پرورش وتربیت یک نیاز ولازمه بقای هر جامعه می باشد.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه نقش این دو نهاد(حوزه وآموزش وپرورش)تربیتی وفرهنگی است،بنابراین نقش مهندسین فرهنگی را دارند وشایسته است این ارزش ها را حفظ کرده وبه نسل های آینده انتقال دهند.
در پایان برنامه تجلیل از اعضای کمیته همکاریها در محل سالن اجتماعات اداره آموزش وپرورش شهرستان باشت صورت گرفت.