به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور در سومین نشست فصلی ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در جمع وزیر آموزش و پرورش و مدیران و معاونین وزارتخانه و حوزه های علمیه که در مرکز مدیریت حوزه برگزار شد با تقدیر از تلاش ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش عنوان کرد: گزارشات نشان از سطح همکاری خوبی دارد ما بر انیم آموزش و پرورش انقلابی تر و دینی تر و اسلامی تر و از نظر اخلاقی در تراز بالا و سرمایه نظام باشد.
فراتر از گفتمان تعامل داشته باشیم
حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور افزود:البته مجموعه فعالیت های ستاد باید در این چند سال ارزیابی شود و سطح پیشرفت آن مشخص گردد و از سطح گفتمان فراتر رود.
وی تصریح کرد: بزرگان حوزه مهم ترین دغدغه شان تدین و با اخلاق تر شدن مردم است و اینکه این محیط های کودکانه با هم افزایی موجب کاهش تدین نشود مبادا اخلاق دانش آموز در مدرسه تقلیل یابد.
همه پذیرفته ایم این ستاد شکل بگیرد
مدیر حوزه علمیه خواهران بیان کرد:همه پذیرفته ایم این ستاد شکل بگیرد مساله اصلی این است که باید مورد ارزیابی قرار بگیرد تا در تحق اهداف جای نگرانی نباشد.
وی خاطرنشان کرد: با روشهای که به کار گرفته ایم در همکاری های حوزه و آموزش و پرورش هنوز به تحولات جدید ورود نکرده ایم.
حجت الاسلام بهجت پور عنوان کرد: امروز فضای مجازی تغییرات زیادی در رفتار و گفتار و باورها به همراه دارد باید با استفاده از ظرفیت های حوزه این مساله را حل کنیم .
وی گفت:اگر این همکاری ها تداوم یابد می توان زیرساختهای لازم را حل کرد، باید توجه داشت قبل از ستاد همکاری در مدارس شهرستان ها باید اتفاق بیفتد در حالی که ما از طریق مرکز در حال هماهنگی می باشیم.
کار گروه تشریح مبانی نظری همکاری ها تشکیل شود
مدیر حوزه علمیه خواهران اظهار کرد:اگر ستاد از بالا مسائلی را طراحی می نماید بنا بر این مسائل نظری وجود دارد که اگر حل نشود به نتیجه ای نمی رسیم به نظرم ستاد همکاری ها یک کارگروهی تشکیل دهد و صورت مسائل را دربیاورد و یا یک به یک کمیته ای تشکیل دهیم تا کار پیش رود.
وی ادامه داد:حوزه های علمیه خواهران 45 هزار طلبه فارغ التحصیل دارد و این یک ظرفیت و فرصت ارزشمندی است به ویژه اینکه 7 میلیون دانش آموز دختر داریم باید بسترهای لازم از سوی آموزش و پرورش برای حوزه فراهم گردد.
انتهای پیام /