به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین مهدی رستم نژاد در دومین روز از یازدهمین نشست ملی آموزشی – ترویجی ستاد همکاریها در مشهد مقدس اظهارداشت: تمام کسانیکه در حوزه پذیرش می شوند و از آموزش و پرورش آمده اند از مقاطع هشتم یا دیپلم می باشند که این اتفاق مهم می تواند نقطه عطفی در تعاملات و یکی از مصداق های همکاری میان این دو نهاد علمی آموزشی باشد.
وی با بیان اینکه فرایند پذیرش در حوزه طولانی می باشد و پذیرفته شدگان می بایست دارای شرایط ممتازی باشند، افزود: اگر عده ای که در آموزش و پرورش در حال تحصیل هستند بخواهند در سیستم آموزشی دیگری مانند حوزه ادامه تحصیل بدهند، طبیعی است که باید فرایند طولانی سنجش و پذیرش را پشت سر بگذارند چرا که سیستم آموزش حوزه مانند آموزش و پرورش صرف اینکه ایرانی باشد نیست، چرا که در این پروسه ویژگیهایی دیگری از جمله مذهب، اعتقادات، خانواده، تحقیقات محلی و ... مورد توجه قرار می گیرد.
معاون آموزش حوزه های علمیه ادامه داد: حوزه علمیه شیعی به عنوان سربازخانه امام زمان (عج) می باشد، بطوریکه برای جذب باید دارای ویژگی های اخلاقی و معرفتی باشد که در این برهه آموزش و پرورش با توجه به اینکه دانش اموزان گروه هدف ما بین 8 تا 12 سال در اختیار آموزش و پرورش هستند و به سهولت می توانند، در مسائلی تحقیقی مساعدت خوبی داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین رستم نژاد بیان داشت: امروز معلمان دلسوز ما می توانند بهترین نقش را در معرفی دانش آموزان در تراز حوزه ایفا کنند و به عنوان یک داور یا قاضی نقش آفرینی کنند.
وی گفت: حوزه علمیه آمادگی چنین پذیرشی را دارد و این مسلتزم آنست که آموزش و پرورش این مهم را شروع کند.
انتهای پیام/