Print
Zoom In
Zoom Out

آیت الله اعرافی؛

هنوز مشکلات سه ضلع علمی حوزه، دانشگاه و آموزش و پرورش برطرف نشده است

شناسه مطلب: 10294
زمان انتشار: سه شنبه 30 آبان 1396 ساعت 10:41

مدیر حوزه های علمیه گفت: حوزه علمیه، دانشگاه و مراکز آموزش عالی و آموزش و پرورش ارکان علمی کشور هستند که متاسفانه هنوز مشکلات آن مرتفع نشده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، آیت الله علیرضا اعرافی صبح امروز30آبان  در آیین افتتاحیه یازدهمین نشست کمیته های ستادی و استانی همکاریها در مشهد مقدس با اشاره رشد ایران اسلامی در عرصه های مختلف و نیاز پاسخگویی به جامعه، تاکید کرد: حوزه علمیه ای انقلابی و بیدار است که هویت خود را در خدمت به جامعه لمس و حس کند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به پیروزی های اخیر جبهه مقاومت، ابراز کرد: امروز جبهه مقاومت در یک خط واحد ایستاده و روزگاری که سرنوشت کشورهای منطقه در کاخ سفید رقم می خورد، گذشته است.بنا براین می شود  بدون اتکا به قدرت ها، پیروز شد و امروز عزم و اراده جبهه مقاومت روز به روز افزایش می یابد.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای عظیم و دامنه دار انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی اظهارداشت:همه شاهدند  ایران اسلامی با وجود  تحریم ها گوناگون و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات بیرونی و داخلی اما به لطف خداوند همچنان در شاخص های گوناگون دست تنها به رشد و پیشرفت های خیره کننده و تحولات شگرفی رسیده است.

ویژگی حوزه انقلابی 

عضو شورای عالی حوزه های علمیه به افزایش تعداد دانش آموز و معلم و زیرساخت ها اشاره و خاطر نشان کرد: اگر دستاوردها و پیشرفت ها را با استانداردهای درست انجام دهیم، در منطقه و جهان دارای ویژگی های برجسته ای هستیم.

آیت الله اعرافی در ادامه به حضور دانشگاه، آموزش و پرورش و نیز حوزه علمیه در میان مردم و جامعه اشاره و ابراز کرد: حوزه علمیه ای انقلابی و بیدار است که هویت خود را در خدمت به جامعه لمس و حس کند.



وی، بالابردن تربیت دینی، لمس مشکلات جامعه و پاسخگویی به نیازها را از جمله رسالت های حوزه علمیه خواند و اظهار کرد: این امر در دانشگاه و آموزش و پرورش نیز مدنظر می باشد و پاسخ ندادن به نیازهای واقعی و انتراعی و جدا بودن از جامعه نباید وجود داشته باشد.

هویت انقلاب باید در متن آموزش وجود داشته باشد 

مدیر حوزه های علمیه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره و ابراز کرد: تحقق مهارت های لازم در دانش آمورش، دریافت سبک درست زندگی، احساس هویت انقلابی، ملی و اسلامی در نظام تعلیم و تربیت از ویژگی های سند تحول بنیادین است تا دانش آموز احساس بی نیازی از پیام های دیگر مکاتب و فرهنگ ها کند .

وی با بیان اینکه هویت انقلابی باید در متن آموزش وجود داشته باشد، زیرا دشمنان تا همه هویت ما را از ما نگیرند، کوتاه نمی آیند، افزود: در این رزم اگر کوتاه بیایم تا آخر باید عقب بنشینیم، ولی اگر بایستیم آنان عقب خواهند نشست،

عضو شورای عالی حوزه های علمیه ، تعامل  فکر و فرهنگ با حفظ جایگاه ها و حریم ها با سه ضلع علمی تربیتی ،یعنی آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه را مهم خواند.

وی در ادامه به اهمیت حوزه تعلیم و تربیت اشاره و خاطرنشان کرد: نخستین امر این است که در زیرساخت رشته ای خود تحولی ایجاد کنیم و سپس برای تربیت نیروی انسانی تطوراتی انجام شود.

حضور روحانیت در آموزش و پرورش یک ضرورت آرمانی

مدیر حوزه های علمیه کشور به دو مقوله نظام پژوهشی متناسب با نیازهای جدید و نظام آموزش های مهارتی و کاربردی اشاره و اظهار کرد: در کنار حوزه متون و منابع که کارهایی باید انجام شود و گزینش و پذیرش حوزه های علمیه از جمله کارهایی است که می بایست مدنظر قرار گیرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه افزود: انتظار است که تحرک بیشتری در این زمینه ها باشد و تعامل ها افزایش یابد و حضور روحانیت در آموزش و پرورش یک ضرورت آرمانی ،هدفی و نه صنفی است.

انتهای پیام /



در کرمان

دوره آموزشی اردو داری مربیان کودک و نوجوان

ما ملت امام حسینیم

امیدبخشی در دل مستضعفان از آثار توجه به ماه محرم است

به کدامین گناه!

پاسخ به چند سئوال دانش اموزی

چرا خدا رژیم صهیونیستی را گرفتار عذاب نمی‌کند

ره آورد مقاومت

اجابت آه و اشک کودکان یتیم غزه!

در پی شهاد سردارکاظمی

تسلیت مدیر حوزه های علمیه به وزیر آموزش و پرورش

کارشناس حوزوی تعلیم و تربیت بیان کرد

توصیه هایی برای تربیت فرزندان شجاع و سلحشور در شرایط جنگی

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

تقویت همکاری‌ حوزه‌علمیه و آموزش وپرورش یک ضرورت است

دیدارمسئولان مدارس علوم و معارف اسلامی با مدیرکل آموزش‌وپرورش زنجان

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛

هفدهمین مدرسه خیرساز آیت‌الله نورمفیدی افتتاح شد

غدیر؛ بزرگترين عيد خدا

فیلم

نشست مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با رابطین طلاب شاغل در آموزش و پرورش

فیلم/ همایش تخصصی طلاب وظیفه آموزش و پرورش خراسان رضوی

قابل توجه فرهنگیان و دانش اموزان

مسابقه کتابخوانی «از غدیر تا ظهور» برگزار می‌شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت قابل تقدیر است

نیم نگاهی به کتاب «تعلیم و تربیت در نهج‌البلاغه»