به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین سید مجتبی ملکی در آیین افتتاحیه یازدهمین نشست کمیته های ستادی و استانی همکاریها در مشهد مقدس اظهارداشت: از اهداف برپایی این نشست تقویت انگیزه کاری و روحیه تعامل، تقویت گفتمان همکاری، تبیین برنامه های آموزشی و برنامه ریزی سال 96 و 97 می توان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه امروز ضرورت تعامل و همکاری میان حوزه و آموزش و پرورش بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: دو هدف مهم دیگر این نشست در خود دارد که یکی بررسی و تصویب قوانین لازم و دیگری افزایش ظرفیت های حوزوی در بدنه آموزش و پرورش است که متاسفانه مدارس ما با عدم حضور این قشر فرهیخته مواجه است.
حوزه های علمیه از ظرفیت مدارس برای تبلیغ دین استفاده کنند
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه باید ظرفیت مدارس رادر امر تبلیغ دین مورد توجه قرار دهند، گفت: تردیدی درباره ضرورت همکاری حوزه و آموزش و پرورش وجود ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی با بیان اینکه یکی از مهمترین سیاست های آموزش و پرورش مردمی کردن این نهاد همراه با سند تحول بنیادین است، تصریح کرد: در واقع حوزه های علمیه باید این ظرفیت را در مدارس مورد توجه قرار دهند.
مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری ها با اشاره به این مطلب که استفاده از ظرفیت و منابع پایدار در این نهاد که مهمترین آنها منابع انسانی است،حائز اهمیت است، تصریح کرد: می توان بر روی این منابع عظیم سرمایه گذاری کرد.
وی درادامه با تأکید بر این مطلب که در شرایط فعلی ضرورت همکاری دیگر مورد بحث ما نیست، اظهارکرد: ما امروز به دنبال راهکارهای عملی و چگونه اجرا کردن برنامه هایی که به خوبی تدوین شده اند، هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی در ادامه به بیان فعالیت های این ستاد در چهار حوزه پرداخت و گفت: عرصه اول تربیتی و تبلیغی است که این گسترده ترین عرصه همکاری دو مجموعه است.
وی با بیان اینکه عرصه دوم عرصه پژوهش است، تصریح کرد: ما امروز شاهد این هستیم که ابلاغ برنامه های وزارت به استان ها در بردارنده لزوم انجام دو پژوهش، حداقل از هر استان با موضوع همکاری با حوزه های علمیه استانی است.
مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری ها درباره عرصه سوم و چهارم فعالیت ها گفت: آموزش و منابع انسانی و محتوا و برنامه ریزی درسی از جمله دیگر محورهای فعالیت های این ستاد است.
انتهای پیام /