به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، داود اسدزاده صبح امروز در جلسه هم اندیشی و ارتقای برنامه های کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در بناب، اهمیت همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش را در تعمیق باورهای دینی یاد آور شد و اظهار داشت: بهره گیری از ظرفیت های حوزه های علمیه در آموزش و پرورش بناب برای ما یک الویت اساسی است.
وی با بیان این که شهر بناب به شهر تعامل حوزه و دانشگاه معروف است، افزود: تعامل حوزه و آموزش و پروش در راستایهدف اصلی سند تحول بنیادین و هدف اصلی تعلیم و تربیت که دستیابی به مراتبی از حیات طیبه و تربیت دانش آموزان در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است، می باشد.
در تعمیق باورهای دینی و تبدیل آموزه های دینی به نکات قابل فهم در جامعه و بخصوص دانش آموزان و تربیت دینی آن ها نقش بسزایی دارد.
جلسهستاد همکاری های حوزه ی علمیه و آموزش و پرورش با موضوع بررسی برنامه سالانه، تفاهم نامه، آسیب شناسی و رفع موانع موجود در جریان سفر رحیمی معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش به تبریز ، طاهر علمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان صبح امروز در بناب برگزار شد