پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

در نقده برگزارشد

نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران مدارس آموزش و پرورش

شناسه مطلب :35300
زمان انتشار: يكشنبه 28 اردیبهشت 1404 ساعت 13:05
نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران مدارس آموزش و پرورش

حوزه علمیه مجهز به سلاح علوم دینی است و در زمینه تربیت می‌توانند معین خوبی برای مدارس و آموزش و پرورش باشد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، نشست مدیران مدرسه علمیه خواهران نقده با مدیران اول و دوم متوسطه آموزش و پرورش این شهرستان در مدرسه علمیه فاطمیه نقده برگزار شد.

استاد حوزه علمیه آذربایجان‌غربی در این نشست  اظهار داشت: حوزه های علمیه خواهران یکی از مراکز مهم در جامعه وکشور است که یکی از کارکردهای آن تربیت مادران تمدن است.

وی ادامه داد: با وجود این همه تبلیغات سوء که در زمینه زنان وجود دارد، حوزه های علمیه خواهران یک فرصت و غنیمت بسیار بزرگت در مقابل این توطئه‌های دشمنان علیه زنان اسلامی می باشد.

در ادامه این نشست خانم شیرین سعیدی گفت: حوزه علمیه خواهران همانند دانشگاه یک مکان برای تحصیل می باشد که مادران و دختران فاطمی را پرورش می دهد و امروز در عصری که دشمن بنای خود را برای از بین بردن بنیان های خانواده و اجتماعی اسلام گذاشته است حوزه علمیه خواهران به مثابه یک دژ محکم عمل می‌کند.

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه نقده افزود: اطلاع خانوده‌ها از کارکردهای مدارس علمیه خواهران موجب حضور فرزندان آن‌ها در این مرکز دینی و علمی می‌شود و به تبع آن تربیت نسل علوی و تمدن ساز در جامعه اتفاق خواهد افتاد .

وی تصریح کرد: از مهمترین برکات حوزه‌های علمیه خواهران تدوین کتاب‌ها ومقاله‌های علمی است که توانسته اند در زمینه‌های مختلف کتابهای بسیار ارزشمندی به نگارش درآورده‌اند. بسیاری از فارغ‌التحصیلان مدارس علمیه خواهران در مراکز مختلف آموزش وپرورش، تبلیغات و دیگر مارکز تبلیغی و فرهنگی مشغول به کار می‌شوند.

ایرج زارع رئیس آموزش وپرورش نقده نیز گفت: وجود تعامل ها در مدارس و حوزهای علیمه یکی از ضروریات می باشد چرا که مشکلات بسیاری در عرصه آموزش در جامعه اسلامی وجود دارد. که با این تعامل ها مشکلات مرتفع خواهد شد و تربیت نسل تمدنی تسهیل می‌شود.

حجت الاسلام حسین منیری امام جمعه موقت نقده نیز با بیان این که امروز نسل جوان با مشکل عدم درک صحیح از جامعه مواجه است، گفت: باید جوانان خودمان را در زمینه های علمی، اعتقادی و فرهنگی مجهز کنیم ودشمن تلاش دارد این ضعف ها را برجسته کرده و به همه تعمیم دهد.

وی خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه مجهز به سلاح علوم دینی هستند و در زمینه تربیت می‌توانند معین خوبی برای مدارس و آموزش و پرورش باشند و حوزه علمیه خواهران در زمینه تربیت مبلغات دینی و مادران تمدن ساز نقش اساسی را ایفا می کند .

وی افزود: اگر مدیر در زمینه جذب دانش‌آموزان به این مرکز قدم بردارند در ثواب فعالیت های دینی طلاب شریک خواهند شد و در کنار آن به جامعه و جوانان آن جهت قدم برداشتن در مسیر صحیح کمک خواهند کرد تا جامعه ای سالم و کشوری سالم داشته باشیم.

 

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد