پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

آینده دینی، سیاسی، اجتماعی واقتصادی کشوردر گرو آموزش و پرورش تراز است

شناسه مطلب :35066
زمان انتشار: يكشنبه 11 آذر 1403 ساعت 10:43
آینده دینی، سیاسی، اجتماعی واقتصادی کشوردر گرو آموزش و پرورش تراز است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، ایوب رضایی در دیدار نماینده ولی فقیه با گرامیداشت ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س)  اولویت‌های کاری خود در آموزش و پرورش را تشریح کرد.

وی، آموزش وپرورش را زیربنا و محور توسعه کشور در ابعاد مختلف دانست و گفت: با یک آموزش و پرورش خوب می‌توان آینده دینی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور را ساخت.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: از نماینده معزز ولی فقیه در استان انتظار داریم همچون گذشته در این مسیر ما را کمک کنند تا با یاری خانواده‌ها و همکاری فرهنگیان و سایر دستگاهها بتوانیم به تربیت فرزندان استان کمک کنیم  که آسیب‌های اجتماعی در سطح استان کاهش پیدا کند .

رضایی، افزود: امیدواریم آموزش و پرورش را درمسیری قرار دهیم که از شایستگان استفاده کنیم و افرادی که در گوشه و کنار هستند و کمتر از ظرفیت آنان استفاده شده ، مورد استفاده قرار گیرند و کمتر گرفتار مسائل سیاسی و شبه سیاسی شویم و سرنوشت آموزش و پرورش را به دست افراد دارای اهلیت و شایسته بسپاریم.

وی تصریح کرد: اگر قرار است تغییر و تحولی ایجاد شود باید آموزش وپرورش در کشور به عنوان یک اولویت مطرح و از نظر اعتبارات نیز دیده شود.

وی گفت: آموزش وپرورش باید با برنامه عملیاتی و روش علمی اداره شود تا بتواند به رسالت واقعی خویش که همان تربیت انسان بر مبنای سند تحول بنیادین است عمل کند.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد