پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه اصفهان:

لزوم حضور طلاب و روحانیون در شوراهای تصمیم‌گیری و تصمیم‌ساز آموزش و پرورش

شناسه مطلب :24765
زمان انتشار: جمعه 07 اردیبهشت 1403 ساعت 13:14
لزوم حضور طلاب و روحانیون در شوراهای تصمیم‌گیری و تصمیم‌ساز آموزش و پرورش

حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی گفت: حضور طلاب و روحانیون در شوراهای تصمیم‌گیری و تصمیم‌ساز آموزش و پرورش زمینه اثر گذاری بیشتری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مومنی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه در گردهمایی طلاب و روحانیون شاغل در آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن تقدیر از تلاش های طلاب و روحانیون مستقر در آموزش و پرورش، اظهار داشت: امیدوار هستیم به برکت حضور طلاب و روحانیون در آموزش و پرورش نگاه ها، عملکردها و جهت گیری ها اصلاح شود.

معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان با اشاره به داشتن اعتماد به نفس و لزوم حضور طلاب و روحانیون در شوراهای تصمیم گیری و تصمیم ساز آموزش و پرورش، گفت: خود را کم نبینید، چرا که روحانیت قشری است که دارای وجاهت کامل است و باید در عرصه های مختلف آموزش و پرورش و مدیریتی وارد شود، تا بتواند زمینه اثرگذاری بیشتر را فراهم کرده و در این عرصه ها موفق ظاهر شود.

حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی با تاکید بر حفظ ارتباط با حوزه علمیه و استمرار امر تبلیغ به عنوان یک ضرورت، تصریح کرد: ارتباط خود را با حوزه های علمیه و با معاونت تبلیغ قطع نکنید، هم چنان که بسیاری از طلاب و روحانیون ما فعالیت های تبلیغی دارند و علاوه بر آن افرادی که می توانند در حوزه، تدریس داشته باشند به تدریس خود ادامه دهند.

وی افزود: تدریس و تبلیغ در حوزه علمیه را هم چنان ادامه دهید و مسئولیت های اجتماعی خود در عرصه تبلیغ را هم چنان به انجام رسانید و در عرصه های تبلیغی حضور داشته باشید، چرا که امروز نیازمند حضور طلاب در عرصه های تبلیغی هستیم و هویت طلبگی خود را بیش از پیش پررنگ تر نمایید.

انتهای پیام

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد