پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه:

طرح تربیتی امین طرحی برای آموزش قرآن برای تمام اقشار جامعه است

شناسه مطلب :24729
زمان انتشار: شنبه 18 فروردین 1403 ساعت 13:30
طرح تربیتی امین طرحی برای آموزش قرآن برای تمام اقشار جامعه است

حجت‌الاسلام ملانوری گفت: حوزه علمیه در طرح تربیتی امین طلبه‌ها را به مدارس می‌فرستد و در آنجا با کودکان کار تربیتی انجام می‌دهند، که محور طرح تربیتی امین قرآن و اهل بیت (ع) است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملانوری، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم درباره نقش نمایشگاه در ترویج قرآن به کودکان و نوجوانان گفت: در ابتدا باید به همه کسانی که نمایشگاه قرآن را توسعه دادند تبریک گفت؛ چراکه با این حجم از جمعیت مردم مواجه شدیم.

وی ادامه داد: آدمی هرچه در کودکی می‌بیند برایش اثرگذار است. اینکه الان کودکان، نوجوانان و جوانان به نمایشگاه قرآن می‌آیند و آثار قرآنی را می‌بینند، قطعاً بر آن‌ها اثرگذار است و آن‌ها را علاقه‌مند می‌کند تا قرآن را حفظ کنند. قطعاً نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم می‌تواند الگوها را به بچه‌ها را معرفی کند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در پاسخ به این سؤال که اگرچه برنامه‌هایی مانند «محفل» توانست در حوزه‌های قرآنی تاثیرگذار باشد، ولی باز همان برنامه توانست قشر مقید جامعه را درگیر خود کند، نه تمام مردم را توضیح داد: ما باید برای قشرهای مختلف جامعه برنامه داشته باشیم. یکی از مکان‌هایی که تمام اقشار جامعه به آن مراجعه می‌کنند مدرسه است. اگر برنامه‌های قرآنی را به مدارس ببریم، می‌توانیم بر تمام اقشار اثر بگذاریم. الان یکی از طرح‌هایی که حوزه علمیه در مدارس دارد، طرح تربیتی امین است. در این طرح حوزه علمیه طلبه‌ها را به مدارس می‌فرستد و در آنجا با کودکان کار تربیتی انجام می‌دهند، که محور طرح تربیتی امین قرآن و اهل بیت (ع) است.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد