پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

آیت الله اعرافی:

در همه امور، اولویت تمام کشور باید کمک به نهاد تعلیم و تربیت باشد

شناسه مطلب :24711
زمان انتشار: چهارشنبه 16 اسفند 1402 ساعت 11:39
در همه امور، اولویت تمام کشور باید کمک به نهاد تعلیم و تربیت باشد

مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: در همه امور، اولیت تمام کشور باید کمک به نهاد تعلیم و تربیت باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه در جمع تعدادی از فرهنگیان ضمن تبریک به مناسبت ایام و موالید مبارک ماه شعبان، اظهار کرد: از تمامی طبقات مختلف مردم شریف ایران اسلامی که در صحنه های مختلف سیاسی، فرهنگی واجتماعی  همچون راهپیمایی باشکوه 22 بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری شرکت نمودند، تقدیر می کنم .

رئیس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش بصورت ویژه از دانش آموزان و فرهنگیانی که در تمامی حماسه ها حضور موثر و فعالی دارند تشکر کرد و ادامه داد: حضور فعال دانش آموزان در کنار کادر فرهنگی و معلمان در برپایی مناسبات مذهبی ، سیاسی و فرهنگی، مؤکد توجه به مسائل تربیتی دانش آموزان می باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی  با اشاره به حماسه  11 اسفند یعنی انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: آموزش و پرورش، تمامی دستگاه های مسئول و مردم، نسبت به خلق این حماسه همت گماردند چرا که هر رأی در سبد انتخابات، مایه اقتدار، عزت و عظمت بیشتر کشور و منطقه  بود.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به آموزش و پرورش گفت: برای سعادت دنیا و آخرت و همه مسائل، شهرستان، استان و کشور، اول آموزش و پرورش،دوم آموزش و پرورش و سوم آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد؛ سپس سایر نهاد و سازمان‌ها، ما هر چه بخواهیم می بایست در آموزش و پرورش سرمایه گذاری کنیم. در همه کارها، اولویت ما می بایست کمک به این نهاد تعلیم و تربیت باشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد