پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

دیدار جمعی از نوجوانان و جوانان گیلان با امام جمعه رشت

شناسه مطلب :14030
زمان انتشار: دوشنبه 24 بهمن 1401 ساعت 13:17
دیدار جمعی از نوجوانان و جوانان گیلان با امام جمعه رشت

به مناسبت چهل و چهارمین فجر انقلاب اسلامی، پسران انقلاب گیلان با نماینده، ولی فقیه در گیلان در مصلای امام خمینی رشت دیدار داشتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،در این دیدار صمیمانه که محمد فائزی مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز حضور داشت، نماینده ولی فقیه در گیلان از نوجوانان و جوانان بعنوان وارثان انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: مهمترین پیام حضور مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در برنامه‌های ایام دهه فجر انقلاب اسلامی به دشمنان این است که اعلام کنیم مسیری که شهدای ایران اسلامی با ایثارگری هایشان به یادگار گذاشتند را ادامه می‌دهیم.

آیت الله رسول فلاحتی با بیان اینکه ساختار مدیریت دنیای امروز به گونه‌ای است که قدرت‌های سلطه طلب روی جوانان و نوجوانان برنامه ریزی کرده اند افزود: انقلاب اسلامی وامدار نسلی است که سکان آینده کشور را بدست خواهند گرفت و جوانان ایرانی هدف اصلی برنامه ریزی قدرت‌های سلطه طلب جهانی هستند.

نماینده، ولی فقیه در گیلان باورداشتن جوانان به انقلاب اسلامی، نپذیرفتن سلطه زور، تلاش برای حفظ اقتدار ایران و ایرانیان، الگوی برتر برای جوانان دیگر کشور‌ها در عرصه ایثار و مقاومت و برخورداری از جایگاه علمی را مهمترین ویژگی جوانان و نوجوانان ایران اسلامی اعلام کرد و گفت: در طول ۴۴ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی حضور جوانان و نوجوانان در عرصه‌های مختلف خاری در چشمان دشمنان اسلام بود.

 

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد