پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

آیت الله اعرافی:

مجلس و دولت، نهضت سوادآموزی را حمایت کنند

شناسه مطلب :13924
زمان انتشار: شنبه 10 دی 1401 ساعت 10:41
مجلس و دولت، نهضت سوادآموزی را حمایت کنند

مدیرحوزه های علمیه گفت:ایام و سالروز صدور فرمان امام بزرگوارمان در تاسیس نهضت سوادآموزی را گرامی می داریم. از همه کسانی که در ارتقای این شاخص مهم جامعه اسلامی تلاش کردند سپاسگزاریم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله اعرافی، امام جمعه قم و مدیر حوزه های علمیه در بخشی از خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در سال 1358 گفت: ایام و سالروز صدور فرمان امام بزرگوارمان در تاسیس نهضت سوادآموزی را گرامی می داریم. از همه کسانی که در ارتقای این شاخص مهم جامعه اسلامی تلاش کردند سپاسگزاریم.

 و یادمان باشد که در طول دوره انقلاب اسلامی ضریب سواد که زیر پنجاه درصد بود با همت این عزیزان به بالای 90 درصد و در یک سنینی به حدود 98 درصد رسیده است. هم د ر سطح کشور و  استان قم نیز در این جهت پیشگام بوده است و باید تشکر بکنیم.

اما اینجا باید تاکید کرد که همان عدد باقیمانده از بی سوادی که در همه سنین در کل کشور بیش از یک میلیون است و در استان ما بیش از صد هزار است، عدد قابل قبولی نیست.

باید دولت و مسئولان محترم، نهضت سوادآموزی را حمایت بکنند، در برنامه هفتم به آن توجه بشود و راه برای اقدامات سریع ترو پرشتاب برای محو کامل بی سوادی باز شود.

این وظیفه مسئولان است که امیدواریم اقدام بکنند و به طور کلی نهضت سوادآموزی یک نهاد انقلابی بود که با فرمان حضرت امام(ره) تاسیس شد. این نهاد باید تقویت شود باید رشد پیدا کند نقش های جدیدی برای آن تعریف شود و روی پای خود بایستد. سایر نهاد های انقلابی ما هم همینطورند، باید تقویت بشوند. مع الاسف ما چند نهاد مهم انقلابی را تعطیل کردیم، یا ادغام و هضم کردیم آنجا خسارت دیدیم. جهاد سازندگی، کمیته انقلاب، نهاد های انقلابی فعال باید حفظ بشوند، باید رشد پیدا بکنند، مثل نهادهایی که باقی مانده اند و نهضت سوادآموزی هم در این زمینه ان شاءالله مورد حمایت قرار بگیرد.

 

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد