پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

مشاور وزیر آموزش و پرورش

آموزش و پرورش از دغدغه های جدی مقام معظم رهبری است

شناسه مطلب :13785
زمان انتشار: يكشنبه 22 آبان 1401 ساعت 10:40
آموزش و پرورش از دغدغه های جدی مقام معظم رهبری است

مسئولان استان یزد در نشستی راهکار‌های اجرای سند تحول آموزش و پرورش را بررسی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، مشاور وزیر آموزش و پرورش  در نشست کمیته های همکاری استان یزد با حضور نماینده ولی فقیه ، استاندار،مدیر کل آموزش و پرورش ، مدیران حوزوی و ائمه جمعه استان  گفت: ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش در راستای تربیت دینی دانش آموزان ۴۰ برنامه در زمینه‌های گوناگون برنامه ریزی کرده است.

وی گفت؛ گرچه همه این برنامه ها لزوما در اجرا برای کف مدارس نیست ولی بسیاری از آنان منتج به برنامه های بلند مدت خواهد شد.

حجت الاسلام نیکزاد با بیان اینکه مساله آموزش و پرورش از دغدغه های جدی مقام معظم رهبری است گفت ؛ انتظار میرود ائمه جمعه به عنوان رؤسای کمیته های شهرستانی همکاریها هر هفته در مدارس سطح شهر حضور یابند و از نزدیک پدرانه با دانش آموزان نشست صمیمی داشته باشند.    

دبیر ستاد همکاریها  با اشاره به اینکه دشمن به دنبال تضعیف باور‌های دینی و انقلابی جامعه به ویژه نسل جوان است، افزود: در این رابطه معلمان، مبلغان و مربیان باید روشنگری و بصیرت افزایی داشته باشند.

وی اظهار داشت: وقایع اخیر به ما نشان داد که دشمن در ارتباط با کودک، نوجوان و جوان ما از ما پیشی گرفته است. باید این سوال را از خود داشته باشیم که آیا ما هم در این حوزه برنامه مدونی داریم؟

مشاور وزیر آموزش و پرورش  خاطرنشان کرد: وقایع اخیر تهدید و هشدار باش به سنگر بانان فرهنگ دانش بود و رسالت دستگاه تعلیم و تربیت در سطح عموم اعم از حوزه ، داشگاه و آموزش و پرورش را سنگین تر کرد.

وی در عین حال افزود؛اما ما درس آموخته فرهنگ و مکتب عاشوراییم و می‌توانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و با جهاد تبیین به میدان بیاییم.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد