پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نایب رئیس کمیته همکاریهای البرز

نیازمند 20 مدرسه صدرا در سطح استان هستیم

شناسه مطلب :13514
زمان انتشار: دوشنبه 03 مرداد 1401 ساعت 09:13
نیازمند 20 مدرسه صدرا در سطح استان هستیم

نشست کمیته همکاری‌ حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش استان البرز به ریاست آیت‌الله حسینی همدانی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز و سایر اعضا در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرزدر این  نشست گفت: برای اجرای طرح و حضور ۶۶۰ مبلغ مذهبی در مدارس البرز بویژه مدارسی که معاون و مربی پرورشی ندارند، نشست های مختلفی برگزار شده و منتظر اعلام اسامی مبلغان از سوی حوزه علمیه برای سازماندهی آنان در مدارس استان هستیم.

علی حجرگشت افزود: تبلیغات اسلامی البرز درخواست ۲۰ مدرسه صدرا در استان را دارد، اما با توجه به کمبود فضای آموزشی، قول ۱۰ مدرسه داده شد که امیدواریم به مرور این مدارس در استان دایر شود.

در این نشست رییس حوزه علمیه، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش و مدیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان البرز به بیان برنامه ها و دیدگاه خود در مورد دستور جلسه کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان پرداختند.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد