پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد:

حوزه علمیه در شبکه عظیم فرهنگی و تربیتی وظیفه مهم و حساسی دارد

شناسه مطلب :13359
زمان انتشار: دوشنبه 02 خرداد 1401 ساعت 16:29
 حوزه  علمیه در شبکه عظیم فرهنگی و تربیتی وظیفه مهم و حساسی دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در نشست استانی کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت پیوند مقدس دو نهاد مقدس آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، گفت: همکاری این دو نهاد در جهت ارتقای کیفی تعلیم و تربیت در سراسر کشور و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین تحقق مفاد سند تحول بنیادین است.

هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش استان ظهر امروز در نشست استانی کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش که با حضوردبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد؛ با گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر، گفت: روحانیت و حوزه های علمیه در این شبکه عظیم فرهنگی و تربیتی وظیفه مهم و حساس دارند و باید نیروهایی تربیت کنند که توانایی تاثیر گذاری و جهت دهی فرهنگی در آموزش و پرورش را داشته باشند.

نایب رئیس کمیته همکاریها ، با اشاره به مفاد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، گفت: این سند نقشه راهی جامع جهت تحقق حیات طیبه است که در آن نحوه طی مسیر، منابع و امکانات لازم، تقسیم کار در سطح ملی و الزماات در این مسیر به صورت شفاف و دقیق مشخص شده است .

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) باوجود تلاش هایی که پس از تصویب و ابلاغ سند تحول تا امروز صورت گرفته فاصله زیادی تا تحقق کامل اهداف و عملیاتی شدن راهکارهای آن داریم .

به گفته این مقام مسئول ادامه داد: در دیدار اخیر معلمان نمونه کشوری و مسئولین وزارت آموزش و پرورش با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ضمن ابراز رضایت معظم له از عملکرد دستگاه آموزش و پرورش، اما همچنان دغدغه های اجرایی نشدن مفاد سند تحول بنیادین دارند و امید است در راستای تحقق این فرمایشات تلاش کنیم .

نائب رئیس کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: بر اساس توافقنامه ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در سال 1379 تا امروز، برنامه های ستاد چه در سطح ملی و چه در سطح استان کردستان، در پنج حوزه مدیریت و تشکیلات، تربیتی و تبلیغی، پژوهشی، منابع انسانی و آموزش و برنامه ریزی برای فعالیت ها برنامه ریزی شده است .

وی افزود: تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی، ضرورت تحقق اهداف انقلاب اسلامی و منویات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر تاکید بر تربیت اسلامی و نقش بسیار مهم حوزه های علمیه در تعلیم و تربیت دینی و لزوم تعامل با آموزش و پرورش به عنوان متولی تعلیم و تربیت رسمی کشور تاکید شده است .

ناظمی جلال با بیان اینکه طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت در ساحت های شش گانه مورد تاکید قرار گرفته است؛ خاطرنشان کرد: در ساحت دینی و اعتقادی ارتباط بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بیش از پیش مشخص است و امید است این تفاهم نامه ها به منویات مقام معظم ررهبری منتهی شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به ضرورت پیوند مقدس دو نهاد مقدس آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، گفت: همکاری این دو نهاد در جهت ارتقای کیفی تعلیم و تربیت در سراسر کشور و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین تحقق سند تحول بنیادین با عنایت به راهکارهای 1-4، 2-4، 7-2، 1-3،3-2، 2-4 می باشد.

وی یکی از برنامه های خود در سفر به ادارت آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان را دیدار با امامان جمعه و جماعت عنوان کرد و  گفت: نظرات  و راهکارهای این عزیزان در خصوص تعلیم و تربیت قطعا برای آموزش و پرورش راهگشا خواهد بود.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد