پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان

سند تحول بنیادین چراغ راه آموزش و پرورش، مبتنی بر آموزش با اخلاق است

شناسه مطلب :13169
زمان انتشار: شنبه 07 اسفند 1400 ساعت 09:03
سند تحول بنیادین چراغ راه آموزش و پرورش، مبتنی بر آموزش با اخلاق است

امام جمعه کرمان ، گفت: سند تحول بنیادین به عنوان چراغ راه آموزش و پرورش، مبتنی بر آموزش با اخلاق است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی در آیین نماز جمعه کرمان بیان کرد: از ابتدای روز تا انتهای آن باید مراقب رعایت تقوا و توجه به خدا در اعمال خود باشیم زیرا هر لحظه ممکن است لحظات پایانی عمر باشد.

وی با اشاره به اینکه اولوالالباب افرادی هستند که برای زندگی برنامه دارند و رعایت برنامه آن‌ها راه رستگاری است، افزود: یکی از این برنامه‌ها این است که این افراد پیوندها را طبق امر خداوند تنظیم می‌کنند.

امام جمعه کرمان ادامه داد: یکی از این پیوندها پیوند با خداوند است و دیگری پیوند با ائمه معصومین است؛ باید دید که آیا در روزهای زندگی‌اش جایی برای پیوند با ائمه و معصومین وجود دارد یا خیر؟

علیدادی سلیمانی با اشاره به روز امور تربیتی یادآور شد: امور تربیتی سه محور دارد که یکی از آن‌ها خانواده، دیگری معلمان و مربیان و دیگری محتوای دانش‌آموز است که آموزش و پرورش در این امور وظیفه سنگینی دارد.

وی خاطرنشان کرد: تربیت انسان شایسته، لایق و متعهد و با اخلاق می‌خواهد؛ آموزش و پرورش با وسواس کامل باید مربیانی انتخاب کند که دارای این صفات باشند؛ همچنین نگاه‌ها و گرایش‌های سیاسی ناجی آموزش و پرورش نیست و نباید در آن جایی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در کرمان اضافه کرد: محتوایی که در تعلیم و تربیت ارائه می‌شود نیز بسیار مهم است؛ سند تحول در آموزش و پرورش سندی است که مبتنی بر آموزش با اخلاق است و باید مراقب نفوذ باشیم زیرا زمانی افرادی می‌خواستند سند ۲۰۳۰ را تصویب کنند.

شایان ذکر است: پس از نماز جمعه از خانواده شهید علی طالبی از شهدای امور تربیتی شهرستان رفسنجان تجلیل به عمل آمد

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد