پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان:

اجرای طرح های مشترک حوزه و آموزش و پرورش در قالب برش استانی بسیار مهم است

شناسه مطلب :12514
زمان انتشار: دوشنبه 03 خرداد 1400 ساعت 10:07
اجرای طرح های مشترک حوزه و آموزش و پرورش در قالب برش استانی بسیار مهم است

حوزه/نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: اجرای طرح های مشترک حوزه و آموزش و پرورش در قالب برش استانی بسیار مهم و تأثیرگذار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت الاسلام و المسلمین شعبانی در جلسه همکاری های حوزه و آموزش و پرورش اظهار کرد: توجه به برش استانی در فعالیت های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش بسیار مهم است.

رئیس کمیته همکاریهای استان همدان افزود: اجرای طرح ها و برنامه های مشترک در قالب این برش بسیار تأثیرگذار است و به پیشرفت در کارها کمک می کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اجرای طرح امین در مدارس منتخب، گفت: گام های مهمی در آموزش و پرورش استان برای اجرای طرح امین برداشته شده است و ظرفیت های خوبی برای توسعه این طرح وجود دارد.


 



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد