پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش در دیدار امام جمعه رشت خبر داد:

فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار کانال با محتوای دینی و فرهنگی در شبکه شاد

شناسه مطلب :12367
زمان انتشار: پنجشنبه 14 اسفند 1399 ساعت 21:21
فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار کانال با محتوای دینی و فرهنگی در شبکه شاد

رئیس ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش، شبکه شاد را محیطی امن برای تبادل اطلاعات دانش آموزان عنوان کرد و گفت: بیش از ۳۰۰ هزار کانال با محتوای دینی و فرهنگی در این شبکه تشکیل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،  محسن حاجی میرزایی، در دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان، شبکه شاد را محیطی امن برای تبادل اطلاعات دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: بیش از ۳۰۰ هزار کانال با محتوای دینی و فرهنگی در این شبکه تشکیل شده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: هدف اصلی ما این است که هیچ دانش آموزی از آموزش دور نماند و درسش را بخواند.

وی افزود: در کنار بستر شبکه شاد برای دانش آموزانی که به هر دلیل فاقد اینترنت یا وسایل ارتباطی هوشمند هستند، تاکید شده تمامی آن دانش آموزان ار راه های دیگری همچون تلویزیون، رادیو و بسته های آموزشی مورد آموزش کامل قرار گیرند.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد